Foto: Publicitātes foto
Lai arī cilvēki, kas izvēlas ceļot ar kemperiem, parasti dodas tālu Eiropā, meklējot vietu, kur atpūsties pie dabas, viesnīcu pret kemperi var iemainīt arī tepat blakus Lietuvā. Ar interesantāko kempingu piedāvājumu kaimiņvalstī "Tūrisma Gidam" dalījās "Lithuania Travel".

Pazūdi dabā Ābolu salā

Savulaik Ābolu salā vasaras saulgriežu festivālus svinēja Molētas un Utenas hercogi, taču tagad tā kļuvusi par vienu no gleznainākajām vietām, kur atpūsties pie dabas. Šeit viesi var baudīt skatu ar simtiem ābeļu, kas zied maigi rozā ziediem, ezeru, kurā ūdens ieskauj salas, kā arī autenstiskas koka mājas. Tikmēr kajaku entuziasti saulrietu var baudīt uz ūdens, raugoties debesu atspīdumā.

Foto: Publicitātes foto

Rāms ezers un priežu meži Suvalkijas reģionā

Suvalkijas reģions ir piemērots tiem ceļotājiem, kas mīl pilnībā iegrimt mežos un priežu smaržā. Turklāt mežos iespējams ne tikai nakšņot un pastaigāties, bet sezonāarī salasīt ogas un sēnes vēdērpriekiem. Viens no šādiem kempingiem ir Pušeles kempings, kas piedāvā naktsmājas pie kristālzilā Vištīta ezera.

Foto: Publicitātes foto

Kultūrvēsturiskais mantojums, hipiji un daba

Savienojot tradicionālo apvidus arhitektūru, rokām darinātās hipiju tematiskās dekorācijas un dabas klusumu, vairāki kempingi Lietuvā pielāgojuši savas teritorijas īpaši bezrūpīgas atpūtas cienītājiem. Viena no šādām vietām ir Sunny Nights Hostel & Camp, kas atrodas vien stundas attālumā no Krusta kalna.

Foto: Publicitātes foto

Romantiska atpūta lavandu laukos

Visos Lietuvas kempingos iespējams baudīt romantiku, taču īpaši atzīmējams ir Lavander Village, kas atrodas 28 kilometrus no Viļņas. Kempinga lavandas lauki ieskauj Kiemelijas ūdenstilpni un tie var tikt izpētīti arī no laivas.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!