Foto: PantherMedia/Scanpix
Uzlikt lāstu ir iespējams, un, ja izdodas, tas nolādēto cilvēku var ietekmēt spēcīgi. Tomēr izrādās, ka nolādēt nemaz nav tik vienkārši! Uzzini, ko par to domā dziednieks Aldis Ķeviņš!

"Tātad, kādu nolādēt, nemaz nav tik vienkārši. Ja jau tas būtu tik viegli, ticiet man, valdībā visi būtu "beigti"! Visi būtu "beigti", jo tauta taču viņus nepārtraukti lād! Bet šie tik dzīvo, cepuri kuldami. 

Ir divi faktori, kas to ietekmē.

Nevar nolādēt Dieva vārdā

Mūsu laikos cilvēki ir kļuvuši mazticīgi. Lai kādam kaut ko nodarītu, vispirms kaut kam ir ļoti stipri jātic un arī jāuzticas konkrētai sfērai vai spēkam, ar kuru vienotībā, to grasies veikt. Ir cilvēki, kuri apgalvo, ka citus lād, bet kā gan to var izdarīt Dieva - Tēva, Dieva - Dēla un Svētā Gara vārdā? Tas "nestrādā"! Lādēt Velna vārdā? Visi taču no Nešķīstā baidās! Un, ja kādam vēlēsies nodarīt, ko sliktu, tad tev Viņam būs arī jāuzticas, bet tas, savukārt, nozīmē - atdot Nelabajam dvēseli...

Uzlikt lāstu, nemaz nav tik viegli. Lai to izdarītu, cilvēkam jābūt augstākā mērā nelietim, jo darbā pastāv princips: ko sēsi, to pļausi. Ja kādam izdarīsi sliktu, tad noteikti nāks "kails atsitiens".  

Kādu nolādot, nav garantijas, ka, pati to nesaņemsi atpakaļ. Gluži pretēji: ja kādam darīsi pāri, momentāni to pašu saņemsi atpakaļ, turklāt šajā dzīvē, nevis kaut kad nākamajās!

Netici

Neko sliktu nevar nodarīt tam, kurš netic! Tauta lād, bet valdība tik dzīvo, cepuri kuldami, ar "labu apetīti". Savukārt, tas, kurš nobīstas un tic, ka viņam kāds noteikti izdarīs, ko sliktu, tas sabrūk. Piemēram, vudū, saucamā lielā maģijas sistēma - tā balstīta uz ietekmēšanas principu! Cilvēks sēdēs un, kad pūce iebrēksies, tajā pat brīdī nomirs.

Daudzi jau ir tā iebaidīti no informācijas par šādām maģijas sistēmām vien, ka viņi arī gaida, un rezultātā sagaida savu nāvi vai ko citu negatīvu. Cilvēks sevi ir "nohipnotizējis". Protams, ar viņu "runā" spēcīgāks hipnotizētājs, jo vudū ir afrikāņu tautas "izgudrojums", kas darbojas uz stipras hipnozes ticības pamata. Tomēr ar vudū veiktā ietekmēšana iedarbojas, jo cilvēks pats sevī ir iegalvojis ticēšanu!

Pastāstīšu atgadījumu. Kādai jaunai meitenei, kura pastaigājās netālu no centrāltirgus, pienāca klāt čigāniete, piedāvāja pazīlēt un vēl piedraudēja - ja nepiekritīs, ar viņu notiks, kas nelāgs. Garām gājis kāds vīrietis (tas gan nebiju es) un jaunajai meitenei pamācījis: "Kad čigāniete nāk klāt un piedāvā pazīlēt, saki: "Es tev pazīlēšu atpakaļ!"" Nākamreiz, kad meitenei tuvojās šī čigāniete, viņa vairs neielaidās sarunās, vien iesaucās: "Nāc šurp, es tev tūliņ pazīlēšu: ja tu dzersi, tad pēc trim dienām mirsi!" Iedarbojās, čigāniete no šī rajona pazuda! Tas ir uzbrukums pret pretuzbrukumu.

Patiesībā, viss, arī nolādēšana un ļauna vēlēšana, ir psiholoģija, NLP jeb neirolingvistiskā programmēšana. Tā pastāv visapkārt!

Vēl, runājot par lāstiem, jāsaka - tā ir arī peļņas "lieta". Jo, kas gan var būt vienkāršāk, kā nopelnīt, noņemot kādam lāstu un katru reizi par to paprasot konkrētu naudas summu?! Tas ir bizness! Lāstu nevar nedz tik "lēti" uzlikt, nedz noņemt!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!