Foto: PantherMedia/Scanpix
Teju katrs no mums vismaz pāris reižu dzīvē ir nosapņojis ko tādu, kas nepagaist no atmiņas arī pēc pamošanās. Kā skaidro eskperti, bieži vien redzam noteiktas tematikas sapņus, kas atspoguļo mūsu iekšējās sajūtas un zemapziņā notiekošo. Turpinājumā populārākie sapņi un to skaidrojumi, ko apkopojuši ārvalstu mediji.

Tev izkrīt zobi


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja sapņos tavi zobi ir bojāti, netīri vai izkrīt, tu, visticamāk, satraucies par to, kā tevi uztver apkārtējie, kā arī neesi pārliecināta par savu pievilcību partnera acīs. Tāpat tev ir bailes novecot.

Zobi ir saistīti arī ar mūsu komunikācijas prasmēm - iespējams, tu raizējies par to, kas pateikts vai par kādu neatrisinātu strīdu, kā arī nespēj izteikt savas jūtas vārdos.

Tā kā zobi ir saistīti ar cilvēka spēju nodrošināt sevi ar pārtiku un attiecīgi izdzīvot, to trūkums atspoguļo tavu nedrošību, spēka trūkumu un zemapziņas šaubas par sevi.

Tu publiskā vietā esi kaila


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja sapņo, ka publiskā vietā esi kaila vai apakšveļā, tu ikdienā, iespējams, jūties nenovērtēta, neinformēta par svarīgiem notikumiem līdzcilvēku dzīvēs vai nozīmīgām aktualitātēm profesijā. Kailums simbolizē arī tavu neticību saviem spēkiem, vēlmi uzsākt ko jaunu un bailes, ka tas nerealizēsies.

Tevi vajā


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja sapnī bieži no kaut kā mūc, cīnoties ar nespēju aizbēgt, tev ir bailes sastapties ar savas dzīves problēmām un tās atrisināt. Lai no tā izvairītos, pajautā sev, no kā izvairies un baidies, kādās jomās jūties bezpalīdzīga un pakļauta liktenim, kā reaģē uz konfliktiem un vai spēj tos atrisināt?

Tu esi savā bērnības mājā, bet tā izskatās citādi


Foto: PantherMedia/Scanpix
Māja sapnī simbolizē tevi pašu, tāpēc, ja esi atgriezusies vecajā miteklī savā sapnī, tu centies atskatīties uz savu agrāko personību, to, kā esi mainījusies un par ko vēlies kļūt.

Ja sapnī centies dzīvot telpā, kas tev ir par mazu, tas nozīmē, ka ilgojies pēc pārmaiņām, jaunām pilnveidošanās iespējām un izaicinājumiem savā ikdienā.

Tu mīlējies ar slavenību


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja sapnī nodarbojies ar seksu ar slavenu cilvēku, ikdienā vēlies kļūt apkārtējo novērtēta un pamanīta. Sekss ar autoritāti, piemēram, priekšnieku vai cilvēku vadošā amatā, atspoguļo tavu vēlmi pēc varas un iespējas sevi pierādīt. Savukārt, ja sapnī mīlējies ar sava vecuma cilvēku, tu ikdienā ilgojies pēc pieķeršanās, tuvības un mīlestības.

Tev ir pazudis maks vai atslēgas


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja sapnī pazaudē it kā svarīgas lietas, zemapziņa signalizē, ka ir laiks atteikties no kaut kā, lai attīstītos, iegūtu jaunu pieredzi, zināšanas un pilnveidotu savu personību. Nereti atslēgu pazaudēšana simbolizē arī tavas bailes zaudēt varu un kontroli pār savu dzīvi, kļūt vājai un atkarīgai no apkārtējiem.

Tu nenokārto svarīgu pārbaudījumu


Foto: PantherMedia/Scanpix
Tu sapņo, ka jāsteidzas uz eksāmenu, bet tu to kavē, nespējot atrast pareizās durvis, vai arī pārbaudījumā izgāzies vispār, aizmirsti svarīgu tekstu vai nespēj padziedāt, esot uz skatuves. Tas liecina, ka ikdienā baidies no apkārtējo kritikas, neesi gatava izaicinājumiem, uztraucies, ka neizdošanās tevi padarīs par muļķi, liks apkārtējiem tevi nepieņemt.

Iespējams, šādus sapņus redzi, tuvojoties svarīgiem pārbaudījumiem, kas liecina, ka nejūties pilnībā pārliecināta par sevi un tev nepieciešams papildus laiks, lai sagatavotos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!