Foto: Ekrānuzņēmums
Vairums no mums ikdienas darbus dara, fonā klausoties radio vai pašu izvēlētu mūzikas izlasi. Ja ierastās dziesmas jau šķiet apnikušas, iepazīsties ar lieliskām interneta vietnēm, kas atskaņošanai piedāvā gan sienāžu sisināšanu un putnu čalas saules pielietā pļavā, gan tik patīkamo lietus piļu pakšķēšanu pret palodzēm vai kafejnīcā dzirdamo balsu murdoņu un neskaitāmas citas alternatīvas. Garantējam, ka, klausoties sevis izvēlēto audio fonu, darbi ritēs raitāk un noskaņojums – uzlabosies!

Coffitivity

Iedvesmojoties no idejas, ka fona trokšņi var uzlabot mūsu darba produktivitāti, "Coffity" autors Džastins Kaulcers izveidoja interneta vietni, kas pieejama arī aplikācijas veidā un ļauj tev piedzīvot sajūtu, ka atrodies bibliotēkā, universitātē vai iecienītajā tējnīcā, pat nepieceļoties no dīvāna vai neatejot no darba galda birojā!

Raining FM

Ja vēlies, lai fona troksnis ir pēc iespējas neitrālāks, taču nevēlies sēdēt pilnīgā klusumā, izvēlies "Raining FM"! Iespējams, lietus ir viena no nomierinošākajām skaņām pasaulē, turklāt vari izvēlēties starp īstu lietusgāzi vai omulīgu tā piļu pakšķēšanu. Bez tam - izvēloties funkciju "Raindrops" tava viedtālruņa vai datora ekrāns norasos.

99U Music

Ja esi nogurusi no ierastajām mūzikas izlasēm, izvēlies "99U Music", kas darbojas pēc tāda pat principa kā "Spotify", taču piedāvā ērtākas dziesmu izlases, ko arī vari izvēlēties atbilstoši noskaņojumam.

Ambient Mixer

Šī vietne tev ļaus izpaust savas radošās spējas. Kombinē trokšņus, to intensitāti, skaļumu un pat dalies ar izveidotajiem audio failiem ar draugiem!

Noisli

Šī vietne, līdzīgi iepriekšējai, ļauj kombinēt trokšņus, ko vēlies dzirdēt. Mēs iesakām ugunskura sprakšķēšanu apvienojumā ar nakts laikā brīvā dabā dzirdamajiem trokšņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!