Vadošais apakšveļas ražotājs Latvijā "New Rosme" piedāvā 11 jaunas 2015. gada pavasara/vasaras modes kolekcijas, kas ir kā reveranss skaistai un izjustai dienai laimīgas sievietes dzīvē.

"Rosme" jaunajā sezonā piedāvā pielaikot sajūtas, kas ļaus ikvienai sievietei justies ērti, skaisti, valdzinoši. Romantiskus motīvus ieskauj smalkas mežģīnes no Itālijas, gaisīgus audumus no Francijas papildina maigi ziedu raksti, savukārt ģeometriskās figūrās atklājas mūsdienīgs dizains - tas viss ļaus justies pasakaini ne tikai svētkos, bet arī ikdienā.

"Rosme" ir kas vairāk nekā vienkārši apakšveļa. Tā ir lieciniece mūsu dzīvei - kad esam valdzinošas dāmas, noraizējušās mātes, mīlošas sievas, veiksmīgas biznesa lēdijas vai vienkārši dzīvespriecīgas meitenes.

Jaunās kolekcijas ietērptas visbrīnišķīgākajās sajūtās - Aluring (iekārojama), Loved (mīlēta), Beautiful (skaista), Lively (spirgta), Feminine (sievišķīga), Happy (laimīga), Fresh (svaiga), Peaceful (mierīga), Playful (rotaļīga), Joyful (dzīvespriecīga), Excited (aizraujoša).

Ieskats sajūtām bagātajā fotosesijā:

Ielūkojies un izvēlies savas sajūtas: http://rosme.lv/lv/katalogs/154/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!