Vai esi dzirdējusi par modernu un ļoti efektīvu notievēšanas veidu ar limfodrenāžas un vakuuma masāžu ar masāžas trenažieri? Notievēšanas studijas "Studio slim figura" vadītāja Ilona Gaile atklāj, kā viņai izdevās notievēt ar masāžas trenažieri: "Pirmo reizi izmēģinot limfodrenāžas masāžu un vakuuma masāžu ar masāžas trenažieri, man visvairāk patika tas, ka ir iespējams notievēt bez drastiskiem treniņiem trenažieru zālē un mokošas badošanās, turklāt dabūt nost tauciņus tiešām tajās vietās, kur tas ir visvairāk nepieciešams - no vēdera, dibena, kāju augšstilbiem. Jau pēc pāris nodarbībām sāku zaudēt svaru, un arī celulīts kļuva nemanāmāks. Tas mani pārliecināja, ka limfodrenāžas un vakuuma masāža ar masāžas trenažieri ir tik tiešām iedarbīga! Notievēšanas nodarbības ar limfodrenāžas un vakuuma masāžas trenažieri notiek studijā "Studio slim figura", pirmā iepazīšanās nodarbība ir par īpašu cenu - tikai 7,50 eiro, kā arī līdz 25. maijam abonementu var iegādāties krietni lētāk. www.slimfigura.lv.

Vakuuma masāža - pēc pilna kursa mīnuss līdz 25 kilogrami.

"Notievēšanas efekts ir ātrāks, ja cilvēkam ir fiziskās aktivitātes, kas nodrošina aerobo slodzi, piemēram, tā var būt skriešana, nūjošana. Lieliski notievēt palīdz arī vakuuma masāža ar vakuuma trenažieri Vacu evolution, jo tā sniedz aerobo slodzi, paātrina vielmaiņu, limfas atteci un uzlabo asinsriti," skaidro uztura speciāliste Astra Sabule-Leite.

Daudzām sievietēm nepatīk tauciņi uz vēdera, vidukļa un gurniem, vakuuma masāža ar vakuuma trenažieri ir lielisks veids, kā iedarboties tieši uz šīm ķermeņa daļām. www.slimfigura.lv

Vakuuma masāžas efekts ir pārsteidzošs - pēc pilna masāžas kursa var zaudēt līdz 25 kilogramiem - atkarībā no cilvēka vecuma, esošā svara un slodzes intensitātes. Protams, lai gūtu efektu, nodarbībām ir jābūt pietiekami intensīvām, kā arī ikdienas uzturā ir jāievēro mērenība, uzturam jābūt sabalansētam.

Vakuuma masāža ar vakuuma trenažieri notiek šādi - sākumā ir jāieiet vakuuma kapsulā, tad ap vidu (zem krūtīm) tiek aplikti tādi kā svārciņi, ķermenis no vidusdaļas līdz pat grīdai atrodas zem spiediena. Kapsulas iekšpusē ir skrejceliņš, pa kuru  masāžas laikā ir intensīvi jāstaigā. Var izvēlēties slodzi - gan mērenu, gan tādu slodzi, kādu var sasniegt, kāpjot kalnā. Jo intensīvāka slodze,jo ātrāk tiek dedzinātas kalorijas. Vakuuma masāžas laikā uz cilvēka ķermeni notiek intensīva iedarbība ar vakuumu, infrasarkanajiem stariem, krāsu terapiju, gaismas terapiju, aromaterapiju, ozonterapiju, gaisa jonizāciju, kā arī notiek ādas fotoatjaunošana. Sievietes, kas to izmēģinājušas, atzīst, ka masāža ļoti efektīvi samazina ķermeņa apkārtmēru, mazina celulītu, kā arī uzlabo ādas stāvokli, padarot to tvirtāku un elastīgāku. Novērots, ka pēc vienas vakuuma masāžas nodarbības vēdera apkārtmērs var samazināties līdz pat centimetram, bet pēc pilna masāžas kursa ķermeņa apkārtmērs var samazināties pat par 8-20 centimetriem. Kā arī jau pēc pirmajām masāžas nodarbībām sāk samazināties strijas un celulīts. Veicot pilnu vakuuma masāžas kursu, celulīts var izzust līdz pat 80%.

Zinātniski ir apstiprināts, ka 30 minūšu vakuuma masāža ar vakuuma trenažieri ar skrejceliņa ātrumu 4 kilometri stundā sadedzina 5 reizes vairāk kalorijas nekā cilvēkam darbojoties uz parastā trenažiera skrejceliņa.

Limfodrenāžas masāža kausē tauciņus un celulītu.

Efektīvi notievēt var arī ar limfodrenāžas masāžu ar limfodrenāžas trenažieri Roll Evolution. Masāža desmitiem reižu paātrina limfas cirkulāciju un asinsriti. Savukārt, kā ir pierādīts, iekustinot limfu un asinsriti, organisma procesi - vielmaiņa, tauku sadedzināšana un šlakvielu izvadīšana notiek daudz ātrāk.

Ar limfodrenāžas masāžu var iedarboties uz tām ķermeņa daļām, kas parasti ir visgrūtāk "uzlabojamas", piemēram,  intensīvāk masēt dibenu vai kāju augšstilbus, un dabūt prom celulītu, vai, ar trenažieri  intensīvāk  masējot  augšstilbu iekšpusi, ievērojami uzlabot  augšstilbu formu. www.slimfigura.lv

Masāža notiek šādi - trenažierim ir masāžas rullīši, kas rotē ap sevi, vispirms rullīšiem piespiežot pēdas, tad kāju apakšstilbus, augšstilbus, sānus, roku augšdelmus, cilvēks pats sevi izmasē.

Limfodrenāžas masāža palīdz samazināt ļumīgos peļu vēderiņus uz roku augšdelmiem, kas sievietēm ar gadiem sagādā nepatīkamas sajūtas, kā arī masāža novērš "mīlas rokturīšus" virs gurniem un riepiņu uz vēdera.

Limfodrenāžas masāža ar limfodrenāžas trenažieri ir ļoti ieteicama jaunajām māmiņām, jo ar to var ātri atgūt formu pēc dzemdībām. Uz masāžas nodarbībām droši var ņemt līdzi arī bērnus, jo ir radīti tam piemēroti apstākļi.

Bioimpendances svari - nosveries pirms sāc tievēt!

Notievēšanu vislabāk ir sākt noskaidrojot, no cik kilogramiem īsti ir jāatbrīvojas. Visprecīzāk lieko tauku daudzumu var noteikt, nosveroties uz speciāliem bioimpendances svariem. Tas notiek šādi: ķermenim pieslēdz speciālus elektrodus, un tad ar bioimpendances svariem tiek izanalizēts ķermeņa masas indekss - noteikts tauku daudzums, muskuļu, kaulu masa un ideālais svars.

Interesanti un noderīgi ir arī tas, ka bioimpendances svari ļauj noteikt organisma metabolisko vecumu jeb cik ātri darbojas vielmaiņa. www.slimfigura.lv

Kā arī "gudrie" svari uzrāda, cik kalorijas dienā ir ieteicams uzņemt. "Studio slim figura" speciālisti, ņemot vērā cilvēka individuālos datus, sastāda notievēšanas programmu ar limfodrenāžas masāžas un vakuuma masāžas trenažieri. Turklāt, sākot notievēšanas nodarbības ar limfodrenāžas un vakuuma masāžas trenažieri, "Studio slim figura" svara noteikšana ar bioimpendances svariem un notievēšanas programmas sastādīšana ir bez maksas.

Studija, kur notievēšana notiek ātri un vienkārši.

Rīgā ir izveidota jauna koncepta notievēšanas studija "Studio Slim figura." Studijas izveidotāja: Ilona Gaile stāsta: "Es pati zinu, cik ļoti nepatīkams un traucējošs ir liekais svars, celulīts, ļumīga āda, cik grūti ir dabūt ķermeni formā, īpaši pēc dzemdībām un cik ļoti var palīdzēt, ja kāds no malas tevi motivē un atbalsta. Tieši tādēļ tika izveidota notievēšanas studija sievietēm, kur gan ar padomu, gan praktiskām notievēšanas masāžas nodarbībām var atbrīvoties no liekā svara, attīrīt organismu un uzlabot veselību.

"Studio Slim figura" apsola, ja pēc divu mēnešu laikā veiktām divdesmit limfodrenāžas vai vakuuma masāžas nodarbībām neredzēsi pilnīgi nekādu rezultātu, tev tiks atdota atpakaļ nauda par abonementu.

Studijā "Studio slim figura" limfodrenāžas masāža ar limfodrenāžas masāžas trenažieri un vakuuma masāža ar vakuuma masāžas trenažieri notiek mājīgi iekārtotā telpā. Nodarbības laikā līdzās pastāvīgi ir trenere, kas pastāsta, parāda, kā pareizi lietot masāžas trenažieri, lai sasniegtu maksimālu efektu. Telpā vienlaikus var nodarboties tikai trīs cilvēki, tādēļ nav jābažījās, ka studija varētu būt cilvēku pārpildīta. "Studio Slim Figura" apņemas nodrošināt klientiem pilnīgu datu konfidencialitāti. Studija piedāvā arī iespēju konsultēties ar uztura speciālisti Astru Sabuli-Leiti, viņa sastādīs pārdomātu, veselīgu uztura plānu, lai notievēšana būtu vēl efektīvāka.

Ja vēlies notievēt, uzlabot veselību vai arī vienkārši uzturēt sevi formā, nāc uz "Studio slim figura", šeit tev palīdzēs sasniegt savu mērķi. Studija atrodas Ziepniekkalnā, Unity biznesa centrā, kur var ērti piebraukt ar automašīnu, un ir bezmaksas autostāvvieta. Vakuuma masāžai ar vakuuma masāžas trenažieri Vacu evolution vai limfodrenāžas masāžai ar masāžas trenažieri Roll Evolution var pieteikties pa tālruni +371 27439777, plašāka informācija mājas lapā www.slimfigura.lv. Seko mums līdzi Facebook mājas lapā un uzzini par  jaunumiem un īpašajiem piedāvājumiem pirmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!