Foto: Publicitātes foto
Randiņu vakars visām vientuļām sirdīm notiks 16. augustā 19:00, kafejnīcā "Sakta"

Cilvēks ir sociāla būtne, viņam ir nepieciešams just partnera plecu. Bet kā radīt nopietnas attiecības lielpilsētā, nepakļaujot sevi riskam?!

Kur tu esi, "otrā pusīte"?

Internetā ir daudz viena tipa padomu "apskatieties sev apkārt" utt., bet apkārt esošie nevienmēr atbilst Jūsu prasībām, vai vienkārši "nav brīvi". Flirts un nenopietnas attiecības darbā var nest tikai nepatikšanas, un nevajag riskēt ar karjeru, dēļ neliela piedzīvojuma. Protams, paliek internets! О! Tas ir diženais mistifikators, kurš cenšas pilnībā jau sen aizstāt reālu iepazīšanos un var uzmest romantikas plīvuru pat uz "Кvazimodo"! Bet cik ideāls var likties mīļotais monitora otrā pusē?!

Ja apmeklējot laulību aģentūras nenes rezultātu. Jūs nogurstat no neadekvātu cilvēku uzmanības un nenopietniem randiņiem Rīgā un Jums jau viss ir apnicis, ko esat mēģinājuši, tad steidzami nāciet uz  LoveInRiga - Speed Dating!

Kas tas ir LoveInRiga - Speed Dating un kā tas darbojas? 
Jūs par šo vēl neesiet dzirdējuši?!

LoveInRiga - Speed Dating - tas ir nekas cits, kā organizētie randiņu vakari vientuļām sievietēm un vīriešiem. Randiņi īsā laika posmā, kur visi dalībnieki iepazīstas un komunicē ar pretējā dzimuma dalībniekiem. Sievietes apsēžas pie numurētiem galdiņiem, bet vīrieši pāris minūtes sarunājās ar katru sievieti un pārsēžas pie cita galdiņa, pulksteņa rādītāja virzienā.

Galvenais, ka te patiešām var iepazīties ar sievieti vai vīrieti, kas ir absolūti brīvi un patiešām atbilst visām Jūsu prasībām. Laba fona mūzika, nepiespiesta saskarsme - tāda iekārta palīdz atslabināties un noskaņo uz patīkamu emociju saņemšanu.

Kā viss sākās

Tāda formāta randiņus  izdomāja, lai cik dīvaini neliktos, rabīns!

Viņš gribēja palīdzēt cilvēkiem atrast savu laimi un satikt mīļoto. Kā tagad, arī 1998.gadā Amerika bija pilna ar vientuļiem cilvēkiem, bet diezgan bagātiem cilvēkiem, jo izņemot savu darbu viņi neko citu neredzēja. Bet agri vai vēlu, katrs cilvēks sāk sapņot par to, lai atnākot no darba, viņu kāds mājās gaidītu un, lai būtu pie kā steigties mājās.

Un tāpēc, pietiek gaidīt likteņa dāvanas! Laiks ņemt visu savās rokās!

Randiņu vakari Speed Dating stilā - tā ir lieliska iespēja iepazīties Rīgā un atrast savu mīlestību. Un galu galā, jaunas emocijas vēl nevienam nav traucējušas!

Papildus informācija : www.loveinriga.lv 

Talr.Nr. 27 440 222

Biļetes var nopirkt šeit: www.bilesuserviss.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!