Foto: Publicitātes attēls
Tuvojas Ziemassvētki, un ir īstais laiks sākt domāt, ko dāvināt saviem tuvākajiem draugiem, mīļajiem un kolēģiem. Vai vēlaties praktisku un tajā pašā laikā oriģinālu, tikai tam cilvēkam paredzētu dāvanu? Mums ir piedāvājums!

Uzdāviniet darba kalendāru ar Jūsu pašu radītu vāku. Kalendāru varat izrotāt kā vēlaties: ar fotogrāfijām, kuras atgādinās par priecīgiem dzīves mirkļiem, ar jautriem zīmējumiem, bet varbūt ar vārdiem, ko neuzdrošināties izteikt skaļi... Ja Jums nav ideju, ZOOMBOOK steidz palīgā.

Vai uz Jūsu laulātā drauga darba galda ir pilns ar izmētātām piezīmju lapiņām? Izveidojiet darba kalendāra vāku, kas atspoguļos viņa intereses. Redzēsiet, kā nekārtīgās domas drīz vien tiks kārtīgi sakārtotas jaunajā kalendārā.

Konservatīvākam cilvēkam vai uzņēmējam varat izvēlēties smalkāku dizainu. Izmantojiet kādu no biznesam paredzētajiem šabloniem un papildiniet to ar savām idejām. Otra tāda kalendāra nebūs nevienam.

Bērna, ģimenes vai cita mīļa fotogrāfija uz vāka patiesi iepriecinās ģimenes cilvēku.

Vēl viena ideja - uz vāka attēlojiet to, ar ko nodarbojas dāvanas saņēmējs. Piemēram, iemūžiniet draudzeni baristu, lejot kafiju, un ar šo fotogrāfiju izrotājiet kalendāru. Blakus varat uzrakstīt, ka vienmēr zināt, kur var dabūt visgardāko kafiju.

Piedzīvojumus un izaicinājumus mīlošajiem patiks darba kalendārs ar "Lietām, kas jāizmēģina dzīves laikā". Lai cilvēks starp saviem ikdienas darbiem un uzdevumiem atrod vietu arī citu dzīves mērķu pierakstīšanai.

Izdomā darba kalendāram nosaukumu, uzraksti, kam tas pieder, varbūt pievieno arī iedvesmojošu citātu.

Ceļojošam cilvēkam būs piemērots vāciņš ar skaistu fotogrāfiju no atvaļinājuma vai atmiņā palikuša ceļojuma. Tāpat būs piemērota neliela karte, kas atgādinās par pasaules nostūriem, ko ir vērts apmeklēt nākotnē.

Ja Jums trūkst ideju vai laika personīgā vāciņa izveidei, vienmēr varat izmantot ZOOMBOOK piedāvātos darba kalendāru šablonus. Varat izvēlēties arī dažādus fonus: ceļojumus, dažādas tekstūras un rakstus, vintāžu, debesis u. tml. Izmantojiet iespēju izveidot unikālas un praktiskas dāvanas tuviem cilvēkiem.

Līdz 20.01.2016. visai ZOOMBOOK produkcijai tiek piemērota 20% atlaide.

Izveido dāvanu www.zoombook.lv

Atlaides kods: MANADAVANA

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!