Foto: Shutterstock

10. janvārī sāksies šā gada pirmais Mēness cikls, un labi tam, kurš spēj tajā iesoļot, Jaungada nakts apņemšanos spārnots un mīlestības un saskaņas piepildīts. Bet, ko tad, ja attiecībās ielavījušās šķietami (cerams) nepārvaramas pretrunas? Iespējams, var palīdzēt tautas metodes.

Protams, paļauties uz tām vien un pašai "saglabāt pozu" nav iedarbīgs risinājums. Savukārt līdz sirds dziļumiem patiesa vēlme salabot attiecības pat šķietami ikdienišķu darbību var pārvērst maģiskā rituālā. Domai ir spēks!

Maskavas ekstrasenss iepazīstina ar četru sveču rituālu

Foto: Shutterstock

Dmitrijs Ņevskis, mags un praktizējošs mistiķis, kurš vada sabiedriskās organizācijas "Vienradzis" Maskavas nodaļu, kas nodarbojas ar zinātnisko un izglītojošo darbību maģijas, mistikas un reliģijas jomā, iepazīstina ar rituālu, kas der cilvēku samierināšanai neatkarīgi no tā, kādas ir viņu attiecības – laulātie, draugi vai biznesa partneri.

Rituāla veikšanai nepieciešamas četras sveces – zaļa, sarkana un divas – vēlams, atbilstošas horoskopa zīmēm, kas atspoguļo šos cilvēkus.

Sarkano sveci noliec pa kreisi no sevis, bet zaļo – pa labi un aizdedz tās. Paņem rokā pirmo cilvēku simbolizējošo sveci, un, ja tai nav zodiakālās personalizācijas (krāsas), uzraksti uz tās cilvēka vārdu, lai pastiprinātu iedarbību.

Pārvelc to virs sarkanās sveces liesmas, iedomājoties šā cilvēka tēlu, tad pārvelc virs zaļās sveces, nostiprinot šo tēlu. Tieši to pašu izdari ar otru sveci, piešķirot tai otra cilvēka tēlu.

Novieto abas sveces starp degošajām tā, lai tās gulētu cieši blakus, un, skatoties uz tām, iztēlojies, kā notiek samierināšanās. Iedomājies, kā aiziet negatīvās emocijas un to vietā nāk miers.

Paņem sarkano sveci un ar tās vaska pilieniem salīmē gulošās sveces no vienas puses.

Rituāla iedarbību var pastiprināt, šajā laikā skaitot lūgšanas vai iztēlojoties samierināšanās procesu.

Kad sveces salīmētas, noliec vietā sarkano sveci un paņem zaļo. Apgriez gulošās sveces otrādi un ar zaļās sveces vasku salīmē tās no otras puses, atkārtojot lūgšanu vai vizualizējot harmoniskas attiecības.

Kad sveču pāris no abām pusēm salīmēts, vari nodzēst degošās sveces – tās vairs nebūs vajadzīgas. "Pāra" svece tiek saglabāta, līdz notiks samierināšanās un atjaunosies harmoniskas un mierpilnas attiecības.

Rituāla darbības laiks – trīs dienas. Ja šajā laikā samierināšanās process nav sācies, aizdedzini pāra sveci. Skatoties uz uguni, vizualizē cilvēkus un iedomājies attiecību sakārtošanos.

Tā nepieciešams rīkoties, līdz izdeg 1/3 sveces, un pagaidīt trīs dienas. Kā saproti, tev ir vēl divi mēģinājumi ievirzīt visu pareizās sliedēs. Ja tas nenotiks atvēlētajā termiņā (deviņu dienu laikā), tas nozīmē, ka rituāls nav bijis efektīvs. Ne vienmēr iemesls ir rituāla spēkā, iespējams, ka samierināšanai pastāv šķēršļi, kurus šis rituāls nespēj pārvarēt.

Ābols – samierinātājs

Foto: Shutterstock

Par ābolu biežāk dzirdēts kā par šķelšanās vaininieku, tomēr senāk tas pildījis arī samierinātāja lomu. Ābolu pārgriež uz pusēm, cenšoties neskart sēkliņas. Uz papīra lapas uzraksta savu vārdu, tam blakus – tā cilvēka vārdu, ar kuru grib salīgt mieru, un pārplēš lapu uz pusēm tā, lai katrā pusē paliktu viens vārds.

Ieliek vārdus starp abām ābola pusītēm, šajā laikā iedomājoties, ka attiecības brīnišķīgi nokārtojas. Ar divu pilnīgi jaunu kniepadatu palīdzību sastiprini ābola pusītes no labās uz kreiso pusi. Kad tas izdarīts, domās nosūti mīlestību un labu enerģiju cilvēkam, kura labvēlību vēlies atgūt.

Ābolu noliec sausā vietā, lai tas pamazām sažūtu, nevis sapūtu. Rituāls jāveic augošā Mēnesī, vēlams, dienas laikā. Pēc salabšanas ābolu aproc zem kāda koka - donora (bērza, ozola, kļavas, priedes, akācijas).

Maģiskā ēdienkarte

Foto: Shutterstock

Izpildot šos rituālus, jāpatur prātā, ka tiem nav nekāda sakara ar pieburšanu vai citādu cilvēka brīvās gribas ietekmēšanu! To mērķis ir harmonizēt enerģētiku un līdz ar to – attiecības.

Ja bieži strīdies ar vīru, talkā var nākt visparastākās ceptās olas, kas pagatavotas neparastā veidā. Ņemam divas vistu olas, uzliekam tās uz kreisās plaukstas un ceļam pie lūpām, skaitot Tēvreizi vai citu savai ticībai atbilstošu lūgšanu. Tad olas jāsasit un pirmā (vīram) uzreiz jāapsāla, bet otrā jāsāla mirkli pirms gatavības.

Abas reizes sālot, jānoskaita čukstus: "Sāls tev, [vīra vārds] – man. "Āmen". Kad olas gatavas, apēd tās kopā ar vīru: viņam dod "viņa" daļu, sev – savu. Rituāls jāveic augošā Mēnesī, diennakts gaišajā laikā. Vēl piebilde – olām jābūt karstām! Piparus klāt neliekam un raugāmies, lai to nedarītu arī vīrs.

Ja iestājušies nelāgi laiki, kad mājinieki burtiski nedzird cits citu, noslēdzas sevī vai sāk strīdus par pilnīgiem niekiem, var izmēģināt vecvecmāmiņu metodi – rituālu ar medu: gatavojot tēju vakariņām, pievienojiet tai mazliet medus, pie sevis skaitot: "Saldais medutiņ! Mīkstini dusmas, nomierini aizvainojumu! Dod mums mieru un saticību!". Kad tēja gatava, pasniedz to visiem ģimenes locekļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!