Foto: Shutterstock

Svētdien, 14. februārī, visā pasaulē tiks atzīmēta mīlestības jeb Svētā Valentīna diena. Jau otro gadu pilnsabiedrība "Rīgas mikroautobusu satiksme"(RMS) mīlošiem pāriem šajā dienā rīko īpašu akciju, kas paredz par braucienu maksāt ar skūpstu un braukt bez maksas.

Atzīmējot Valentīndienu, uzņēmums dāvā iespēju mīlošiem pāriem nokļūt ar minibusu uz kādu īpaši romantisku vietu Rīgā bez maksas, ja vien pāris savu mīlestību apliecinās ar skūpstu minibusa vadītāja priekšā. Šī akcija norisināsies visos maršrutos Rīgas pilsētas robežās visas dienas garumā.

"Ar šādu akciju vēlamies sveikt visus rīdziniekus gada romantiskākajos svētkos – Valentīndienā. Pagājušā gada šī akcija izpelnījās ļoti lielu atsaucību pasažieru vidū. Šo iespēju izmantoja gandrīz 800 pāru. Ceru, ka arī šogad pāri izmantos mūsu dāvāto iespēju tikpat aktīvi kā pagājušo gadu," saka pilnsabiedrības "Rīgas mikroautobusu satiksme" komercdirektors Vitālijs Komars.

Informācija par minibusu maršrutiem un kustības grafikiem ir pieejama RMS mājaslapā, sadaļā minibusu saraksts. RMS atgādina, ka ikvienam ir pieejama "Rīgas mikroautobusu satiksmes" mobilā aplikācija, kurā var apskatīt minibusu kustību sarakstu, minibusa attiešanas laiku no pieturvietām, sekot līdzi minibusa atrašanās vietai reālā laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!