Foto: Facebook, Nicole Kim
Mazulis, kuram pasaulē jānāk šovasar, vecākiem jau ir devis ziņu: "Viss būs kārtībā". Kanādā dzīvojošā 26 gadus vecā Nikola Kima janvāra beigās devās uz ultrasonogrāfijas (USG) izmeklējumu, un gaidāmais mazulītis vecākiem parādīja žestu – īkšķi uz augšu, kas skaidri liecina, ka viņam viss ir un būs kārtībā.

Topošie vecāki USG uzņēmumu izvietojuši sociālajā vietnē "Facebook", ļaujot par tik jauku foto papriecāties arī svešiem cilvēkiem.

Kā vēsts portāls Yahooparenting.com, topošā mamma uz USG devās, kad bija 20. grūtniecības nedēļā, un viņa arī cerēja uzzināt gaidāmā bērniņa dzimumu.

Nikolai un viņas vīram jau ir trīs un piecus gadus veci dēli. Pirms ārsts paziņojis pārim, ka viņiem gaidāms trešais dēls, viņš pamanījis, ka mazulīša vienas rokas pirksts vērts uz augšu. "Tas bija tik lakoniski un nepārprotami. Mēs vienkārši nespējām nepasmaidīt," atminas Nikola.

Ārsts redzēto piefiksēja un izdrukāja ekrānuzņēmumu, lai vecāki var baudīt tās labās vibrācijas, ko viņiem sūta gaidāmais dēliņš, kurš pasaulē nāks tikai jūnijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!