Foto: Billijs Locs

18. februārī svinīgā ceremonijā apbalvoti labākie Latvijas kāzu fotogrāfi, katrs savā kategorijā, kā arī gada labākais Latvijas kāzu fotogrāfs.

Šis ir septītais kāzu fotokonkurss Latvijā, turklāt, pēc iesūtīto fotogrāfiju skaita tas ir arī lielākais visā Baltijā. Šajā fotokonkursā piedalījās 90 autori, kuri iesūtīja kopumā 1106 fotogrāfiju. Fotokonkursa apbalvošanas laikā tiks nominēti labākie Latvijas kāzu fotogrāfi 10 dažādās kategorijās: gatavošanās, ceremonija, emocijas, bērni, portrets, jaunais pāris, detaļas, svinības, izšķirošais mirklis un gaismas spēles.

Konkursu vērtēja pasaules līmeņa fotogrāfi: Emins Kuļijevs (Emin Kuliyev, kāzu fotogrāfs, ASV, 2014. gada pasaules labākais fotogrāfs), Aleksandra Botvinovska (Alexandra Botvinovska, kāzu fotogrāfs, Ukraina, MyWed Award 2013 ieguvēja) un citi, kuru skaitā bija arī Inta Lankovska (kāzu fotogrāfs, Latvija, 2014. gada Latvijas labākais fotogrāfs) un Andrejs Zavadskis (kāzu fotogrāfs, Latvija, 2009. gada Latvijas labākais fotogrāfs).

2015. gada labāka kāzu fotogrāfa titulu ir ieguvusi Liene Pētersone, savukārt pārējo konkursa kategoriju laureāti ir Džeina Saulīte, Einārs Freimanis, Ģirts Raģelis, Jānis Romanovskis, Raimonds Birkenfelds, Rolfs Vendiņš, Vjačeslavs Lučņenkovs un Zane Krūmiņa.

Vairāk informācijas par godalgotajām vietām, konkursa kategorijām un citiem laureātiem, kā arī konkursam iesniegtās fotogrāfijas ir atrodamas Latvijas Kāzu fotogrāfu asociācijas mājaslapā www.lkfa.lv.

Fotogalerijā piedāvājam ieskatu konkursa laureātu fotogrāfijās, kas ieguvušas galvenās godalgas katra savā kategorijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!