Klāt atkal jauns mēnesis un gribas zināt, ko tas nesīs. Lūk, ko, iztaujājot savas kārtis, par martu secinājusi taro speciāliste Hilariona.

Arī kārtīs jaušams, ka tuvojas pavasaris. Instinkti sāk mosties un gatavi "iziet ielās". Var aktivizēties vēlmes, izdarības, kas iepriekš noliktas malā. Var tirdīt vēlme vairāk laika pavadīt izklaidēs. Kopumā es nosauktu šo laiku par izteiktu kārdinājumu mēnesi. Mazliet grūtāk klāsies tiem, kas patlaban cenšas sevi ierobežot kādā darbībā, vai tiem, kas vēlēsies atmest kādu kaitīgu ieradumu. Nav nekā neiespējama, tikai būs nepieciešams lielāks atbalsts no personīgā gribasspēka.

Darba dzīve ritēs harmoniski. Labs laiks izrunāt dažādus iestrēgušus jautājumus, jo liels potenciāls tos atrisināt maksimāli labvēlīgi visām iesaistītajām pusēm. Sadarbība veiksies īpaši labi. Ar sabiedrotajiem varēs saprasties pat no pusvārda. Īpaši uzteicami darbi, kas veicami komandā vai vismaz partnerībā, jo gaisā virmos spēja vienoties, pielāgoties un doties kopīgu mērķu virzienā. Izmanto šo laiku arī, lai atrisinātu kādu iepriekš radušos konfliktu, izrunātu pārpratumus vai vienkārši uzaicinātu kolēģi uz kopīgu kafijas padzeršanu un pačalošanu.

Tiem, kas revolūciju neplāno, ieteikums paanalizēt savus sapņus un priekšnojautas – tur kaut kam ir jābūt!
Hilariona

Pavasara romantisko pusi martā varam sajust arī biroja telpās. Ja kāds no kolēģiem ir raisījis interesi vairāk nekā tikai kolēģis, tad šīs sajūtas šomēnes var pastiprināties. Un kas zina, varbūt arī kļūt abpusējas.

Kas attiecas uz privāto dzīvi, šis nav piemērots laiks būtisku lēmumu pieņemšanai un kardinālām izmaiņām. Ja nu tiešām esi uz pārmaiņu sliekšņa, tad ieteikums šomēnes vēl nesasteigt ar aktīvu rīcību. Tā vietā labāk sevī sajust, cik ļoti esi tam nobriedusi, un ieklausīties, vai iekšējā balss tiešām saka to pašu, ko diktē prāts. Pareizās atbildes šobrīd atrodas zemapziņas un intuīcijas varā – velti laiku sev, un apgaismība radīsies arī apziņas līmenī.

Tiem, kas revolūciju neplāno, ieteikums paanalizēt savus sapņus un priekšnojautas – tur kaut kam ir jābūt!

Marts ir labvēlīgs mēnesis dažādu plānu un ieceru kalšanai. Īpaši tādu, kuru rezultātā sagaidāms kāds taustāms rezultāts, peļņa, kā arī darba augļu ievākšana. Raksti biznesa plānus, ieskicē vēlamās karjeras pakāpienus. Ja plānu realizēšanai nepieciešams piesaistīt partnerus, droši iesaisti viņus gan sarunās, gan darbībā, jo būs viegli panākt vienošanos.

Kopumā ieteikums pievērsties lietām, darbībām un cilvēkiem, kas tevī rada prieku. Vēlreiz atkārtošos, ka tuvojas pavasaris, un šis ir perfekts laiks, lai uzlādētu savas emocionālās baterijas! Izmantojam Visuma labvēlību un piepildām savus emociju kausus ar laimi, prieku un vispārēju labsajūtu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!