Foto: Shutterstock
Cilvēki pie astrologa vēršas ar sev būtiskiem jautājumiem par biznesu, par attiecībām, par naudu. Pajautā arī – kā tad man būs ar veselību? Šis jautājums dziļi sirdī iepriecina vienmēr, jo sauklis "veselā miesā vesels gars", manuprāt, pilnībā atbilst patiesībai. Tikai tad, kad organisma procesi ir harmonijā, kad cilvēks par tiem rūpējas, ir iespējams līdzsvars visās citās dzīves jomās. Ar dekoratīvo kosmētiku vien nepietiks, lai sieviete izstarotu skaistumu un prieku – tam sakne rodama pašsajūtā.

Tāpat kā notikumus, arī veselību ietekmē debesu ķermeņu kustība. Zinot Mēness un planētu ciklu nianses un ietekmi uz veselību, katram ir iespēja justies vieglākam un skaistākam – gan fiziski, gan arī garīgi. Tā ir neatņemama laimīgas dzīves ceļa sastāvdaļa.

Iknedēļas veselības prognozes attiecas uz ikvienu no mums – uz visās zodiaka zīmēs dzimušajiem. To pamatā ir aktuālie notikumi debesīs. Pavisam noteikti katru no mums šis laiks ietekmē nedaudz citādi, jo katram savs dzimšanas mirklis ir īpašs. Šajā iknedēļas rubrikā uzzināsi par to, kas attiecināms uz visiem. Tieši savu stāstu un jautājumu uztici astrologam individuāli.

Tātad – ko sola nedēļa no 8. līdz 14. martam?

Uzjundīs iekšējās pasaules ilgi un dikti krātie samezglojumi. Daudz lielāka uzmanība jāvelta tam, kas notiek netaustāmajos un neredzamajos slāņos, – tam ir liela nozīme fiziskā ķermeņa veselībā. Visu periodu pastiprināta slodze uz kaulu un balsta sistēmu, īpaši jutīga mugura.

Sievietēm tik īpašajā dienā – 8. martā – fantāzija var sajaukties ar realitāti, un nepārdomāti un nedroši mīlas sakari var izvērsties gauži nesimpātiskā ainā. Šajās dienās dzimumorgāniem palielināta jutība pret saaukstēšanos un iekaisumiem.

Brīvdienās jutīgs kakls, augšējie elpceļi. Pavasara saulīte būs mānīga – viegli ievilinās saaukstēšanās ķepās, kas ātri vien var pastiprināties un pāraugt nopietnā elpceļu iekaisumā.

Labvēlīgas operāciju dienas šajā laikposmā:

10.03. plkst. 0:00– 24:00, izņemot sejas ķirurģiju, galvu, maņu orgānus.
12.03., izņemot rīkli, mutes dobumu, elpošanas orgānus.

Astroloģe Rita Riekstiņa
e-pasts: rita.riekstina@gmail.com
tālrunis 29126284
skype riekstina.rita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!