Foto: Shutterstock
Aprīlis pieder drosmīgajiem – Auna zīmē sapulcējies vesels planētu pulks: tur ir gan pašapzinīgā Saule, gan revolucionārs Urāns, gan – kopš 5. aprīļa – mīlestības un skaistuma patronese Venera. Lai par maz neliktos, šodien savu jauno ciklu Aunā sāk Mēness, nolīdzinot ceļu tiem, kuri ir gana drosmīgi izkarot savu vietu zem saules.

Auna zīme, kas aizsāk zodiaka apli, ar savām īpašībām iekrāso ikvienu planētu, kas tur nonāk: tā dod bezbailību un izlēmību, atbalsta jaunas iniciatīvas, laužas pa neiestaigātām takām un nevienam neļauj sev kāpt uz galvas – ne darbā, ne attiecībās, ne citur. Ja tavā horoskopā ir vairākas planētas Aunā, tad viss teiktais uz tevi attiecas ikdienā, bet uz pārējiem – šomēnes.

Savukārt Venera pēc dabas ir maiga, mīļa un jauka, un Auna zīmē viņa nebūt nejūtas kā savās mājās. Taču – kad esi vilku barā, jākauc kā vilkam, tāpēc Venera (un viss, par ko šī planēta atbild, – mīlestība, nauda, ērtības, gaume) šomēnes izkāps no labās meitenes lomas un pārvērtīsies izaicinošā, "roķīgā" un pārgalvīgā būtnē. Tā būs teju līdz pat aprīļa beigām, kad Venera iesoļos Vērsī un iegūs pavisam citu tēlu.

Bet tikmēr – kā mēs varam izmantot šā laika enerģiju?

Attiecības

Gana ilgi esam bijušas baltas un pūkainas, pacietušas partnera nejēdzīgos izgājienus un varbūt pat pieņēmušās svarā, lai tos enerģētiski izturētu? Venera Aunā saka – pietiek! Neviens nav tiesīgs klaji kāpt mums uz galvas! Sadod piparus un nebaidies ne nieka.

Ja viss ir mierīgi un pat par daudz mierīgi, aprīlī varam uzdrīkstēties izmēģināt kaut ko jaunu, ugunīgu, varbūt pat nesievišķīgu klasiskajā izpratnē. Viņam patiks, jo – Venera pārvalda gaumi un to, ko vīrieši gaida no mīļotās, un Auna enerģijas skar arī mūsu vīriešus.

Ja tavā sirdī ir iekritis kāds (vai kāda), taču no ilgotās puses nav nekādu signālu, nevilcinies un sper pirmo soli – pirmie soļi ir Auna jājamzirdziņš, tevi sapratīs, novērtēs un, ja būsi izvēlējies sev piemērotu kaisles objektu, noteikti arī atbildēs.

Labākais laiks mīlestības lietu risināšanai: 9.–13. aprīlis un 21.-24. aprīlis.

Nauda

Biznesā cieņā būs izlēmība un uzdrošināšanās darīt to, ko citi nav vēl darījuši. Šādai rīcībai sekos arī nauda. Taču vēlams sakārtot lietas tā, lai jaunie sākumi stātos spēkā līdz 27. aprīlim, pēc tam nav labvēlīgi planetārie nosacījumi. Vēl – ņem vērā, ka labākie datumi jaunam sākumam šomēnes iekrīt sestdienās.

Parādus atprasīt un nopietnas lietas risināt ieteiktu laikā no 15. līdz 20. aprīlim, savukārt kaut kādas jaunas biznesa revolūcijas taisīt 21.–24. aprīlī.

Ērtības

Jā, Venera mīl ērtības un nekaunās no tā, un pat Auna zīme tur neko nevar padarīt. Šomēnes Auna ietekmē būsim nepacietīgāki, visu gribēsim tūlīt un nekavējoties. Tās tad arī būs mūsu ērtības – ātrās piegādes, ekspresdarījumi u.tml.

Gaume

Vīrišķīga, drosmīga, strauja, spilgta, neatkarīga un, protams, ugunīga – tā varētu raksturot Veneras gaumi Auna ietekmē. Venera, kura grib līdzināties Marsam, – amazone, valkīra, Ronja laupītāja meita un pirātu princese. Slēptais ziņojums – ja neesi gana drosmīgs, nenāc man par tuvu un netērē manu laiku! Bet, ja esi vīrietis ar lielo burtu, gatavojies šomēnes ar mani kopā nodot kārtīgus uguņus!

Aija Austruma, sertificēta astroloģe, tālrunis 29404222, e-pasts aija.austruma@vejszimolos.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!