Foto: Publicitātes foto
Straujajā ikdienas ritmā nav viegli piedomāt par to, ko gatavot bērniem sātīgam rīta cēlienam, ko iedot līdzņemšanai uz skolu un ar ko veselīgi palutināt vakaros un brīvdienās. Ja arī tev ikdienā ir grūtības ar ēdienkartes dažādošanu un recepšu izvēli, pielāgojoties bērnu vēlmēm un vajadzībām, noderīgs palīgs būs Signes Meirānes izdotā oriģinālrecepšu grāmata ''Bērni ēd! Brokastis. Pusdienas. Vakariņas''.

Grāmatā apkopotās receptes paredzētas tieši bērnu garšas kārpiņu rotaļām, turklāt 129 ēdieni parāda daudzveidīgās iespējas, ko vari izmēģināt, gatavojot kopā ar bērniem vai pārsteidzot savus mazos jebkurā ēdienreizē. Receptes ir vitamīniem un uzturvielām bagātas, bet tajā pašā laikā rotaļīgas un kārdinošas. Ideāla kombinācija bērnu acīm un vēderiem.

Foto: Publicitātes foto

Grāmatas receptes ir izvēlētas tā, lai bērns varētu tās pagatavot gan kopā ar vecākiem, gan viens pats, jo reizēm ir tik patīkami, ja bērns pagatavo pusdienas visai ģimenei. ''Es ceru, ka grāmata tevi iedvesmos, ka tu atradīsi jaunas idejas brokastu putrām, muslim, salātiem, zupām un vēl daudz kam!'' novēl Signe Meirāne.

Lielāko daļu recepšu ir sagatavojusi Signe Meirāne, ar dažām receptēm ir padalījušies arī Signes sadarbības partneri, draugi un portāla "Māmiņu klubs" māmiņas. Grāmatai ir 255 lappuses ar brīnišķīgām Armanda Meirāna fotogrāfijām, kas ik lappusi padara vēl īpašāku un iedvesmo gatavot.

Grāmata būs pieejama visās ''J. Roze'' grāmatnīcās, u/v ''Stockmann", ''Valters un Rapa", ''Zvaigzne ABC", "Globuss", ''Maxima", ''Manilla", ''Riija" un citās tirdzniecības vietās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!