Foto: Shutterstock
11. maijā vārda dienu svin Milda, Karmena un Manfreds. Sirsnīgi sveicam! Bet – kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārdu numeroloģiskā vibrācija?

Milda (22-4)

Spēcīgs vīrišķās enerģijas vārds, kas padara atšķirīgu no citiem, bet var iedot diezgan sarežģītu dzīvi. Milda ir vieda, gudra, ļoti vīrišķīga, prātīga, saimnieciska sieviete ar spēcīgu intuīciju un biezu ādu, stabili stāv uz zemes. Viņa ir loģiska, izturīga, dažkārt psiholoģiski smagnēja. Sieviete ar lielu pievilkšanās spēku. Sargeņģeļa vārdā nav, tas dzīvē jānopelna pašai.

Karmena (1)

Sievišķās enerģijas vārds, kas padara Karmenu sievišķīgu, juteklisku, talantīgu, veiksmīgu, atbildīgu, jūtīgu, palīdz piepildīt mērķus un realizēt talantus. Vārds vairo dzīves enerģiju un paaugstina pašnovērtējumu. Karmena vēlas būt līdere. Vārdā ir sargeņģelis.

Manfreds (7)

Sievišķās enerģijas vārds. Manfreds ir savdabīgs, neparasts, saimniecisks, analītisks, spītīgs, jūtīgs un juteklisks intelektuālis. Vārds aktivizē radošumu un dod Manfredam iespējas realizēt talantus. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!