Foto: Shutterstock
Iespējams, ka bučošanās, ja abiem iesaistītajiem ir okulāri, ir nedaudz sarežģītāks, neveiklāks process nekā bez šī aksesuāra. Ja brilles ir stila elements, nav problēmu tās noņemt, bet, ja tās ir nepieciešamas personas komfortam, jo bez tām viss ir miglā tīts, nekas cits neatliek – jāapgūst jaunas prasmes!

Brilles kā stīpiņa

Ja ir aizdomas, ka sekos ilgāka maigošanās, nevis tikai aša buča, labs variants ir brilles izmantot kā stīpiņu. Briļļu rāmis lieliski atņems arī visus traucējošos matus no sejas – divi zaķi ar vienu šāvienu. Bet jāņem vērā – ja redze ir pavisam švaka un jūs stāvat kājās, būtu labi bučojoties atspiesties vienam pret otru, lai nesanāk tā, ka bez vienas no svarīgākajām cilvēka maņām pazūd arī līdzsvars.

Galvas pagriešana

Ja tikai vienam no pārīša ir brilles, tad tas ir lielisks variants, kā netraucēti izbaudīt bučošanās priekus. Ja briļļu nēsātājs ir arī īsākais personāžs attiecībās, galvas atliekšana atpakaļ jau notiek automātiski, līdz ar to brilles netraucē. Bet, ja tas nestrādā vai abi ir līdzvērtīgā garumā, tad var pamēģināt paliekt galvu uz sāniem. Daži pārīši, kur abi iesaistītie nēsā brilles, zvēr, ka, pareizi paliecot galvu, brilles var nenoņemt un tās nemaz netraucējot.

Ciešākas brilles

Tas nenozīmē, ka uzreiz jāmetas uz veikalu pēc jaunām brillēm, bet ir vērts apdomāt vai, pievelkot kādu skrūvīti, esošās nevar padarīt stingrākas. Jo ciešākas brilles, jo mazāka iespēja, ka tās var noslīdēt no degungala. Ja brilles ir vaļīgas, tās var tikai izbojāt skūpstu, it īpaši, ja bučošanās notiek horizontālā stāvoklī un briļļu valkātājs ir augšpusē. Ja viss ir slikti un brilles šļūk nost, varat pamēģināt bučoties bez okulāriem – iztēlojoties, ka tiešā nozīmē notiek aklais randiņš! Vismaz tā iesaka žurnāls "Womanitely.com".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!