Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

18. jūnijā, labdarības fonda "Ziedot.lv" pagalmā (Indrānu iela 13, Rīga) no pulksten 11 līdz 15 norisināsies pagalma svētki "Mazuļu dienas". Tie veltīti labdarības programmai "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem", kuru organizē labdarības fonds un "Maxima Latvija", lai palīdzētu bērniem līdz divu gadu vecumam no trūcīgām ģimenēm, nodrošinot ar piena maisījumiem un autiņbiksītēm.

Jaukā un patīkamā gaisotnē ģimenes ir aicinātas uz "Mazuļu dienām" baudīt: muzikālus priekšnesumus no bērnu vokālajiem ansambļiem "Dvīņi", "Saulessvece" un meiteņu indipopa grupas "Sus Dungo", spēles, atrakcijas un radošās papīra darbnīcas bērniem, informatīvās bezmaksas lekcijas vecākiem centrā "Poga".

No pulksten 12 līdz 13 par mazuļu attīstību un hendlingu lekcijā "Kas jāzina par mazuļa aprūpi pirmajā dzīves gadā?" stāstīs sertificēta centra "Poga" fizioterapeite – osteopāte Līga Latkovska.

No pulksten 13.40 līdz 14.10 paredzēta lekcija "Vai mans bērniņš attīstās atbilstoši vecumam?", kurā uz jautājumiem, kāpēc bērniņš neguļ diendusu, kāpēc naktī ceļas raudot, kāpēc raud, atbildes radīs centra "Poga" ārsts, bērnu neirologs Mikus Dīriks.

Savukārt no pulksten 14.15 līdz 15 paredzēta praktiska saruna vecākam ar bērnu līdz divu gadu vecumam ar centra "Poga" sertificētiem fizioterapeitiem jeb mini nodarbība ar bērnu sertificēta fizioterapeita vadībā.

Pagalma svētku laikā būs iespēja mieloties ar uz vietas ceptām vafelēm un pankūkām!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!