Lūk, visa zodiaka vienīgās un pa īstam slaidās! Ar stipru gribu neuzēsties apveltītās! Zālīšu (dabas) un diurētisko līdzekļu zinātājas! Diētu un visas dieotoloģijas mammas un tēvi! Karaļi! Tiešām, tiešām! Nebūtu Jaunavu, nekādas diētas neviens tā ij nekad neuzzinātu, neizdomātu, nepierakstītu, nepublicētu, nepraktizētu! Izcili, kad prāts strādā tandēmā ar vēderu!

Zina normas, kalorijas galvā iemontētas (ar mikročipiem). Izcilas pavāres! Kārtīgas, apzinīgas, tīrīgas, atbildīgas. Ja Jaunavai ir restorāns, tas izcelsies ar veselīgu ēdienkarti un labāko pavāru visā apkaimē. Necieš sliņķus un tos, kuri neprot savu ēdmaņu savaldīt! Vienkārši nesaprot, kā tā var būt, kad graužamais kustas vienā laidā...!?! Jaunava jau kā bēbītis zina laikus, kad jāēd un kad kuņģim jāļauj atpūsties. Nekad neēdīs pēc sešiem vakarā, un brokastis viņām ir Likums! Pieslienas mērenam sportam, bet ne tā, ka mēle pār plecu, – nē, nē, sevis izdzinējas Jaunavas nav, labāk viņas raksturo precizitāte un noteikumu ievērošana.

Lasa visu uz paciņām, kārbiņām un toverīšiem. Zina no galvas produktu sastāvus, precīzi skaita kalorijas, izdalot uzturvērtību. Nav tā, ka viņām no dabas dots dabisks slaidums, ne, ne. Ja ļautos apetītei un vēderpriekiem, ātri vien uzēstos par apalītēm. Atslēgas vārdi uz slaidumu – ritms un režīms.

Ļoti grib, lai visa pasaule ir slaida un vesela! Tādu pat devušas sev solījumu – izglābt planētu no resnuma... Diemžēl jāsabēdina – visas miljons diētas, ko tik ļoti no sirds pašas Jaunavas radījušas, tiešām tiešām strādā! Tikai ar vienu nosacījumu – ja tās ievēro!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!