"Cik ilgi tēlosi Pelnrušķīti?" glītajai Lāsmiņai jautāja "Limuzīna Jāņu nakts krāsā" jaunais mīlētājs Uģis, un man prieks paziņot, ka ar "pelnrušķošanos" ir gana – jau 30. augustā mīlestības un naudas dieviete Venera ar savu gaumīgā kristāla kurpītē tērpto kājiņu iedipinās Svaru zīmē.

Neba nu velti pieminēju Lāsmiņu – viņa ir diezgan tipiska Svaru zīmes pārstāve: ar visiem pa labam (kaut pašai Rīgā līgavainis–dakteris), jauka un smaidīga, slikta vārda no viņas nedzirdēsi, bet, ja būs nokaitināta, tik viltīgas intridziņas savīs, ka visiem acis uz kātiņiem!

Ar gaumi Venerai Svaros viss kārtībā – lietu patieso vērtību viņa zina, skaistumu, ērtības un stilu novērtēs labāk par visiem citiem... Tikai šoreiz sagadījies tā, ka visu "vizītes Svaros" laiku (līdz pat 22. septembrim) iepirkšanās patrons Merkurs būs retrogrāds, un Venera diemžēl nevarēs pilnā mērā izmantot savus investīciju konsultantes, juridiskās padomnieces un stilistes talantus. Citiem vārdiem sakot – lieki naudu tērēt un tiesāšanos sākt vismaz līdz 23. septembrim nevajag (un jo īpaši 10. un 17. septembrī)!

Toties laikā, kad viens pēc otra aptumst Saule un Mēness, saceļot cilvēkos emociju vētru un aptumšojot viņu spēju novaldīt mēli aiz zobiem, Svaru Venera varēs šarmēt ar diplomātiju, nomierināt uzkarsušos "procesorus" un visādi citādi rūpēties, lai labais tonis tomēr tiktu ievērots un savstarpējās attiecības nepārvērstos forsētā ziepju operā. Lai nu kurš, bet Venera Svaros spēs izšķetināt situācijas tā, lai visi jūtas uzvarētāji!

Nebrīnies, ja tev laikā līdz 23. septembrim (kamēr Venera viesosies Svaru zīmē):

  • gribēsies visu ap sevi padarīt glītāku un harmoniskāku,
  • saasināsies oža un taisnīguma izjūta,
  • biežāk nāksies uzstāties starpnieka lomā starp diviem spītniekiem,
  • radīsies cits skatījums uz vērtībām – gan materiālajām, gan garīgajām,
  • uzvirmos mākslinieciskas tieksmes un talanti,
  • neatturami vilks iziet sabiedrībā un izcelties tur ar savām labajām manierēm.

Sekojot tradīcijām, paskatīsimies uz sevi ar vīriešu acīm. Mūsu mīļotajiem šķitīs, ka mēs:

  • pārāk daudz laika pavadām, veidojot un kopjot sociālos kontaktus – gan internetā, gan aci pret aci,
  • pēkšņi neesam apmierinātas ar "gandrīz labu" dzīves telpu un "pārpildītu" drēbju skapi un kosmētikas plauktu,
  • aizdomīgi rāmi reaģējam uz kašķa provokācijām (vai tikai mums nav vienalga, ko viņi saka un dara?),
  • kļūstam par "velna advokātēm" situācijās, kur viņi paši ir gatavi eksplodēt un kādu ne tikai notiesāt, bet arī "pielikt pie sienas",
  • esam tik šarmantas, ka sabiedrībā ar mums ir riskanti iet un draugiem mūs atrādīt – pavisam bīstami (iepatīkamies no pirmā acu skata, un kas lai zina, kā notikumi izvēršas?).

Kopumā iemesla uztraukumam nav – Venera Svaros ir savās mājās, jūtas tur kā saimniece, un neko īpaši ļaunu viņai nespēj nodarīt ne aptumsumi, ne vīriešu greizās sirdis. Izbaudīsim šo laiku!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!