14. septembrī vārda dienu svin Sanita, Santa, Sanija un Sandija. Dāvanām un sirsnīgiem apsveikumiem bagātu svinēšanu vēlot, skaidrojam, kā mūsu gaviļnieču likteņus papildina viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Sanita (9)

Sievišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju dzīves skolotājai, kura var dot padomu citiem. Sanita ir izturīga, neatlaidīga un spītīga sieviete, kura citos ieklausīsies, tomēr visu darīs pa savam un plānoto dzīvē panāks. Viņa ir intelektuāla un atbildīga, māk sevi pasniegt un var kļūt par līderi. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Sanda (1)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju un padara tā nēsātāju par līderi. Sanda ir lietišķa, prātīga, kārtīga, atbildīga un apveltīta ar spēcīgu loģisko domāšanu. Viņa ir aktīva un spītīga. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Santa (5)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju. Santa ir vispusīga, intelektuāla, sievišķīga, laba sarunu biedre. Viņa ir izturīga, aktīva, neatlaidīga, mērķtiecīga, spītīga un atbildīgi izturas pret darāmo. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Sanija (5)

Sievišķās enerģijas vārds ar labu dzīves enerģiju. Sanija ir vispusīga, jūtīga, spītīga, no citiem atšķirīga sava ceļa gājēja, kura dzīvē savu panāks. Viņai piemīt laba intuīcija un spēcīga loģika. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Sandija (11-2)

Enerģētiski spēcīgs vīrišķās enerģijas vārds ar labu dzīves enerģiju. Sandija stabili stāv uz zemes, ir izturīga, vīrišķīga un spītīga. Viņa ir atbildīga, prātīga un apveltīta ar divkāršu loģiku. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!