Katram sava dzīve, un katrai dzīvei sava ziņa – tāds moto ir "Dzīvesziņas gadagrāmatai 2017", kas pie ezotērikas interesentiem nāk jau otro gadu.

"Dzīvesziņas gadagrāmatas 2017" lappusēs sastopami dziednieki, ekstrasensi un ezotērisko skolu pārstāvji, kuru vārdi pazīstami arī "Orākuls" lasītājiem, – Piecu stihiju trenere Līga Krēmane, šambungu darinātāji Lauris Daņilovs un Arnita, dziednieks Ziedonis Kārkliņš, pirtniece Evija Bernava, ekstrasenses Tamāra Kudrjavceva un Aija Trofimova, kristālu pazinēja Irēne Ozere, astroloģe Baiba Stūrīte, numeroloģe Ineta Ventniece-Krīgere un citi.

Grāmatas kalendārija daļā iekļautas veiksmīgās dienas zāļu gatavošanai, rituāliem, zīlēšanai un pirts procedūrām, kā arī citi sadzīves maģijas noslēpumi. Šos datumus vari ņemt vērā, pēc šajā gadagrāmatā dotajām receptēm sienot pirtsslotas, meistarojot dziednieciskus stipros uzlējumus vai kristālu vannas, gatavojot veselīgas maltītes Ājurvēdas gaumē vai no nezālēm, pildot ar zālēm veselīgus matracīšus, meditējot par savu būtību un rīkojot pati savus solījumu atlaišanas un veiksmes piesaistīšanas rituālus.

Uzzināsi, kas slēpjas aiz rituālajām maskām, kā notiek ugunsstaigāšana, kas tas tāds – reinkarnacionika un kāpēc Viņsaules iemītniekiem ir tik liela ietekme uz mums. Iespējams, gadagrāmata liks aizdomāties – pašam doties mācīties vai varbūt sūtīt savu bērnu "ekstrasensu skolā"?

Izpēti arī numeroloģisko prognozi un astrologa Edija Spāres veidoto 2017. gada horoskopu Latvijai.

Grāmatu piedāvā izdevniecība "Lauku avīze", to sastādījušas astroloģe Aija Austruma un žurnāliste Iveta Eglīte.

Piedāvājam izlasīt fragmentus no sadaļas "Augusts. Pilnbrieds", kurā astropsiholoģe, litoterapeite Žanete Korde dalās savā dzīvesziņā par graudu dziedinošajām īpašībām un maizes cepšanu.

Graudi veikalu plauktos – kas ir veselīgi?

Visos laikos un visā pasaulē enerģētiski spēcīgākais uzturlīdzeklis bijuši graudaugi. Folkloras krātuvēs nav neviena tik daudz pieminēta pārtikas produkta kā labība, graudi, putra un maize. Ar maizi tika pielabināts Mājas gariņš, iesvētīta jauna dzīvesvieta, ar ciemakukuli pavadīti ciemiņi. Tāpat arī, runājot par darbu, mēdz norēķināties graudā, pielīdzinot to naudas mēram.

Lasīt vairāk

Astropsiholoģe Žanete Korde: pašcepta maize ir dziedinoša

Veselības pamats ir dzīvesveids – labākā dziedniecības metode ir putra brokastīs un pašcepta maize uz galda, uzskata astropsiholoģe un litoterapeite Žanete Kode, skaidrojot, ka tā iespējams izvairīties no rūpnieciskā rauga izmantošanas, neskaitāmajām E vielām, izmantot tikai pilngraudus, izvēlēties cukura un sāls daudzumu pēc saviem ieskatiem, pievienot sēklas, garšvielas.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!