Un tā – Marss, kas oktobra sākumā sevi pieteica ar diezgan vētrainu un sakāpinātu iznācienu, pamazām sāk nomierināties, ļaujot mums jau racionālāk un praktiskāk izmantot savu enerģiju. Rimstas gan vēlme kādu sāpināt ar vārdiem, gan visu pasniegt pārspīlētos un visnotaļ ugunīgos toņos. Var rasties sajūta, ka vētra ūdens glāzē beigusies, tomēr tas nebūs uz ilgu laiku, jo zvaigznes mums sagatavojušas jaunus izaicinājumus.

Jau 19. oktobrī Marss sastapsies ar lielās naudas, varas un kontroles planētu Plutonu, kas var atraisīt mūsos pavisam negaidītus impulsus līdzīgi kā kodolreaktorā. Vienai daļai tas paraus vaļā milzīgu enerģijas lādiņu, kad būsim gatavi mainīt pasauli, iekarot to un pierādīt savus spēkus gan sev, gan apkārtējiem. Paaugstināsies darba ražīgums, darba spējas, turklāt atbilstoši Mežāža zīmei, kurā tas notiek, visu darīsim plānveidīgi un racionāli. Instinktīvi jutīsim, kur ir vērts ieguldīt savu enerģiju, un mūsu griba būs nelokāma mērķu sasniegšanā. To, kādas metodes izmantosim un kā tas konkrēti atspoguļosies mūsu dzīvēs, noteiks šā savienojuma aspekti mūsu individuālajās dzimšanas kartēs (jautā astrologam vai aplūko savu karti, piemēram, vietnē "Astro.com").

Tomēr dažiem tas var atvērt kaut ko līdzīgu Pandoras lādei, kad kodolreakcija kļūst nevadāma un nekontrolējama. Iespējams pārtērēt savas spēku rezerves, pārstrādāties, izsmelt sevi pilnībā tādēļ uzmanīgi, ja? Var rasties vēlēšanās testēt ne tikai savas, bet arī citu izturības robežas, staigāt kā pa naža asmeni un pieņemt pārāk lielus izaicinājumus. Stingri ieteicams turēt roku uz pulsa un saprast, kur ir tā līnija, aiz kuras tālāk iet ne tikai vairs nevar, bet ir bīstami.

Visasāk šo ietekmi izjutīs Mežāži, Auni, Vēži un Svari, jo var nākties pašiem veikt kardinālas pārmaiņas vai pielāgoties tām.

Ar to jau vēl nepietiks. Pamazām jau sāksim just dažādas provokācijas un arī paši būsim diezgan revolucionāri noskaņoti pret apkārtējiem, jo tagad jau Marsu (lasi: mūsu gribasspēku un vēlmi darboties) izaicinās progresu mīlošais brīvdomātājs Urāns (precīzs aspekts 29. oktobrī). Var rasties vēlme šo progresu dzīvē ieviest tūlīt un tagad, nekas no vecā var vairs nelikties derīgs. Tikai savos enerģijas uzplūdos varam nonākt situācijā, kad viss esošais jau izārdīts un noslaucīts no zemes virsas, bet kas tieši nāks tā vietā – nav zināms. Ups! Kaut kā tā strauji sanāca! Tagad jādomā, ko darīt tālāk.

Vienvārdsakot, tāds iekšējs saspringums un vēlme sevi pierādīt ar vērienu saglabāsies visu oktobri. Būs vēlme pamatīgi izplosīties, ieiet galējībās un pārspīlējumos. Tomēr veiksies tiem, kuri rīkosies plānveidīgi un saglabās veselo saprātu, spēs kontrolēt savus instinktus un vēlmi pašapliecināties, zinās mēru un domās ilgtermiņā. Šī ir milzu enerģija, kuru pareizi pielietojot, mēs varam paveikt lielus darbus īsā laikā, iekustināt tādu vezumu, kurš agrāk šķita neizkustināms, un lepoties ar to. No tā arī būs atkarīgs gala rezultāts: mūsu spožums vai posts!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!