Zemes mātei ir tik daudz pozitīvās enerģijas, ka mēs tai varam pieslēgties jebkurā laikā un vietā, lai dziedinātu savas fiziskās, emocionālās, garīgās un enerģētiskās problēmas. Nav viena pareizā vai nepareizā veida vai noteiktas prakses, kā to darīt, tev pašam ir jāatrod veids, kas strādā tieši uz tavu enerģiju. Dažus padomus, kurus varbūt neesi dzirdējis, kā arī tādus, kas palīdzēs tiem, kuri neatrod laiku, lai dotos dabā, sniedz tiešsaistes dziedināšanas centra "Healingartforms.com" dibinātāja, Reiki eksperte Nikola Lanninga.

Sēdēšana zem koka. Daudziem patīk sēdēt parkos zem kokiem, un tas nav tikai ēnas dēļ. Tā mēs uzņemam arī koka izstaroto pozitīvo enerģiju. Tas ir vienkāršs veids, kā, sēžot, atpūšoties vai pat pusdienojot, uzņemt enerģijas plūsmu. Vari arī meditēt, apskaut koku vai ar to aprunāties.

Staigāšana basām kājām. Ja ir tāda iespēja, pastaigā pa zāli basām kājām, tādā veidā attīrot savas enerģijas attīrītu tās plūsmu un savienojoties ar Zemes enerģiju.

Pastaigas pludmalē. Šis ir ļoti uzmundrinošs vingrinājums. Tu vari pavadīt dienu, ne vien atpūšoties, lasot gliemežvākus un dzintara gabaliņus, bet arī attīrot savus enerģijas laukus un smeļot spēku no jūras ūdens. Vienkārši pastaigā gar ūdens malu, izbaudi dienu un ļauj dabai palīdzēt enerģiju attīrīšanas procesā.

Lūkošanās zvaigznēs. Tā ir nodarbe, kas laikam jau patīk visiem. Skaidrā naktī vienkārši izej laukā zem zvaigznēm. Izvēlies sev dažas mīļākās no tām, koncentrē uzmanību uz tām un palūdz dziļu attīrīšanos.

Pastaiga mežā. Šo nodarbi vari apvienot ar ikdienas vingrinājumiem. Pastaigas laikā baudi skaistos skatus, apstājies un papriecājies par visu, kas tev apkārt, elpo svaigo meža gaisu un ieklausies Mātē Dabā!

Dārza vai koka stādīšana. Dažkārt netīras rokas var priecēt! Šis ir vēl viens brīnišķīgs vieds, kā no jauna pieslēgties dabai un attīrīt negatīvās enerģijas, kuras tu, iespējams, nēsā sev līdzi. Jauki, ka tev ir iespēja izveidot dārzu vai iestādīt koku kaut kur ārā, lai gūtu tiešu pieslēgumu, taču, ja tas nav iespējams, stādi augus podiņos.

Saules/Mēness peldes. Dažkārt ikvienam būtu jauki to darīt. Vienalga, vai tā būtu laiska rīta saules baudīšana pludmales krēslā vai nometne Mēness gaismā, tā ļaus tev attīrīt un no jauna uzlādēt savus enerģijas krājumus.

Dejas lietū. Tas ļaus tev no jauna sajusties kā lielam bērnam. Kam gan nepatīk dejot lietū! Šeit nav runa par negaisu, bet gan jauku, vieglu lietus "dušu", kas sniedz attīrošu enerģiju.

Iegremdēšanās dabīgā avotā. Ja ir tāda iespēja, šī ir vēl viena brīnišķīga metode enerģijas lauku attīrīšanai, visu čakru uzlādēšanai un vienlaikus arī relaksācijai.

Darbs ar upes oļiem. Šis ir pēdējais ieteikums gadījumam, ja nu kādu iemeslu dēļ tev nav iespējas izmantot iepriekš minētos ieteikumus. Viss, kas tev būs nepieciešams, ir pa upes akmenim katrai pēdai. Tiem nav jābūt lieliem. Pārliecinies, vai tie ir kārtīgi attīrīti, un noliec tos zemē. Uzliec pēdas vidu uz akmens un viegli ripini akmeni uz priekšu un atpakaļ. Lai tas palīdzētu, akmeni nav stipri jāspiež. Tavu pēdu čakras saskaras ar dabas elementu. Tas palīdz sazemēties un vienkāršā veidā arī attīrīties.

Kā redzi, nav nekā sarežģīta, un tu jau šodien vari izvēlēties kādu no ieteikumiem, lai no jauna pieslēgtos dabai, attīrītu un dziedinātu savus enerģijas laukus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!