Foto: Shutterstock
14. novembrī vārda dienu svin Fricis, Vikentijs un Vincents. No mums – balti sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Fricis (9)

Sievišķās enerģijas vārds ar vīrišķīgu iekšējo struktūru. Fricis ir gudrs un prātīgs intelektuālis, dzīves skolotājs ar spēcīgu loģiku. Viņš stabili stāv uz kājām, ir izturīgs, mērķtiecīgs un spītīgs, citos gan ieklausīsies, bet visu darīs pa savam. Vārdā ir sargeņģelis.

Vikentijs (8)

Vīrišķās enerģijas vārds. Vikentijs ir vieds, iekšēji vīrišķīgs, talantīgs, spītīgs un aktīvs cilvēks, kurš mierā nesēdēs. Viņš stabili stāv uz zemes, ir izturīgs, ar biezu ādu. Vikentijam piemīt spēcīga loģika, augsta atbildības sajūta, mērķtiecība un neatlaidība. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Vincents (7)

Sievišķās enerģijas vārds, kas kalpo kā sargeņģelis. Vincents ir ļoti jūtīgs, radošs, talantīgs, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs ar spēcīgu analītisko domāšanu. Viņš stabili stāv uz zemes, ir kārtīgs, atbildīgs, mērķtiecīgs un izturīgs, ar biezu ādu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!