Foto: Shutterstock
13. novembrī vārda dienu svin Eižens, Jevgeņijs un Jevgeņija. No mums – rudenīgi sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Eižens (8)

Vīrišķās enerģijas vārds. Eižens ir vispusīgs, radošs un jūtīgs, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs ar elastīgu domāšanu un spēcīgu loģiku. Viņš stabili stāv uz kājām, ir izturīgs, spītīgs, mērķtiecīgs un neatlaidīgs cilvēks, kurš citos gan ieklausīsies, bet darīs pa savam. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Jevgeņijs (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju, kas tā nēsātāju padara par līderi. Jevgeņijs ir talantīgs, jūtīgs, apveltīts ar "divkāršo" loģiku. Viņš stabili stav uz zemes, ir iekšēji vīrišķīgs, mērķtiecīgs, neatlaidīgs un izturīgs "azbesta" cilvēks. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Jevgeņija (4)

Vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu vīrišķīgu iekšējo struktūru, kas palielina dzīves enerģiju. Jevgeņija ir talantīga, lietišķa, aktīva un loģiska. Viņa stabili stāv uz zemes, ir izturīga, ar "biezu ādu". Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!