Foto: Shutterstock
10. novembrī vārda dienu svin Mārtiņš, Mārcis, Markuss un Marks. No mums – rudenīgi sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Mārtiņš (3)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju un piešķir tā nēsātājam saikni ar Kosmosu. Mārtiņš ir radošs, jūtīgs un iekšēji maigs intelektuālis ar spēcīgu intuīciju, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs. Viņš stabili stāv uz zemes, ir izturīgs un prātīgs. Vārdā ir sargeņģelis.

Mārcis (9)

Sievišķās enerģijas vārds, kas tā nēsātāju padara par dzīves skolotāju un piešķir viņam saikni ar Kosmosu. Mārcis ir talantīgs un ļoti jūtīgs intelektuālis ar spēcīgu intuīciju. Viņš stabili stāv uz zemes, ir izturīgs un mērķtiecīgs. Citos Mārcis gan ieklausīsies, tomēr visu darīs pa savam un dzīvē savu panāks. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Markuss (9)

Sievišķās enerģijas vārds ar spēcīgu saikni ar Kosmosu. Markuss ir prātīgs, talantīgs un ļoti jūtīgs intelektuālis ar spēcīgu intuīciju. Viņš ir mērķtiecīgs, neatlaidīgs, citos ieklausīsies, bet visu darīs pa savam. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Marks (7)

Sievišķās enerģijas vārds. Marks ir vispusīgs, talantīgs, radošs un jūtīgs, labi prot komunicēt. Viņš ir mērķtiecīgs, neatlaidīgs, apveltīts ar elastīgu domāšanu un spēcīgu intuīciju. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu, un arī vārds kalpo kā sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!