22. novembrī vārda dienu svin Aldis, Alfons un Aldris. No mums – mīļi sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Aldis (1)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju. Aldis ir prātīgs, jūtīgs, aktīvs un vīrišķīgs intelektuālis ar spēcīgu loģiku un vēlmi būt par līderi. Viņš stabili stāv uz zemes, ir izturīgs, spītīgs, neatlaidīgs un dzīvē savu panāks. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Alfons (8)

Vīrišķās enerģijas vārds ar sievišķīgu iekšējo struktūru. Alfons ir vispusīgs, ļoti jūtīgs un radošs intelektuālis ar vēlmi atšķirties no citiem. Viņš atbildīgi izturas pret to, ko dara, māk sevi pasniegt jebkurā sabiedrībā, ir spītīgs, mērķtiecīgs, neatlaidīgs un apveltīts ar elastīgu domāšanu. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Aldris (8)

Vīrišķās enerģijas vārds. Aldris ir vispusīgs, vīrišķīgs un mērķtiecīgs intelektuālis ar spēcīgu loģiku. Viņš ir izturīgs, spītīgs, neatlaidīgs un atbildīgs pret to, ko dara. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!