Kā jau katru gadu pirmssvētku laikā, plašsaziņas līdzekļos parādās ieteikumi, ko dāvināt katrai zodiaka zīmei. Bet neba jau katru gadu Aunam dāvināsim motociklu un Ūdensvīram kādu gadžetu, tāpēc piedāvājam dāvanas izvēlē vadīties no tā, ko nākamais gads katram zodiaka pārstāvim sola.

Auns

Auns lieliski prot karot vienatnē, taču 2017. gadā viņa uzdevums ir darboties kopā ar vēl kādu, lai sasniegtu augstākas virsotnes. Lai Auns varētu patrenēties uzvaras prieku dalīt, uzdāvini viņam kādu divatā vai lielākā pulkā spēlējamu spēli, kurā nav viena noteikta uzvarētāja. Ja operē ar plašākiem līdzekļiem, lieliski derēs divvietīga laiva vai tandēma velosipēds.

Vērsis

Darbarūķim Vērsim 2017. gadā neatliks daudz laika padomāt pašam par sevi – pasaudzēt, paārstēt, palutināt... Tātad par Vērša veselību jāparūpējas tiem, kuri viņu mīl! Biezākiem makiem – ceļazīme uz kādu spa viesnīcu vai atveseļošanās kūri, ne tik bieziem – blenderis zaļo kokteiļu gatavošanai, aprīkojums dīgstu diedzēšanai, pašmasāžas rullītis, jogas paklājiņš... un tādā garā.

Dvīņi

Šis Dvīņiem ir talanta gads, un jauki darīs tas, kurš Dvīņu talanta izpausmes visādi veicinās un atvieglos mūzas pievilināšanu. Pirms tam tātad ir jāizvilina Dvīņi uz kādu patērgāšanu pie kafijas tases, lai uzzinātu, kuram hobijam viņi pievērsušies tieši pašlaik (Dvīņiem to mēdz būt vairāki, turklāt viņiem diezgan ātri viss apnīk). Pēc aktuālās informācijas iegūšanas atliek tikai rīkoties!

Vēzis

Šeit mums jāatgriežas pie klasikas, jo šogad tā ir modē Vēža horoskopā: vissvarīgākais viņa dzīvē ir paša nams un ģimene, tātad nebūsi nošāvis garām, ja iepriecināsi Vēzi ar ģimenes lokā baudāmu vai ikdienas soļa atvieglošanai lietojamu dāvanu. Arī skaistas un mājīgas interjera lietas noderēs, taču neaprobežo domas lidojumu ar māju: Vēzim droši vien ir arī pagalms un dārzs!

Lauva

Lai Lauva izspiestu no gaidāmā sarežģītā gada maksimumu, viņai nāksies atklāt sevī jaunas šķautnes, un, kā likums, pārvērtībām tiks pakļauts arī Lauvas vizuālais tēls. Šis var būt tas gadījums, kad pārmaiņas iekšienē rodas no ārienes, tāpēc uzdāvini Lauvai kaut ko tādu, kas viņu pietuvina mērķim kaut tikai vizuāli. Varam nodēvēt šīs dāvanas par "laimes rekvizītiem".

Jaunava

Izlasi kādu kaudzīti padomu par makam piemērotākajām krāsām, materiāliem, formām, izpēti, kas tur liekams iekšā, un uzdāvini šo lieliski nokomplektēto dāvanu Jaunavai. Lai viņai šis gads nāk ar pelnītu atalgojumu! Ja rocība lielāka, vari iedāvināt kādu ierīci – datoru vai labu tālruni –, ar kuras palīdzību Jaunava allaž varētu piekļūt savam kontam un papriecāties par to!

Svari

Lielāko daļu no visa ilgotā Svari nākamgad, visticamāk, varēs sagādāt sev paši, tāpēc netērē naudu par priekšmetiem – uzdāvini Svariem sajūtas! Garšīgas un smaržīgas, pūkainas un zīdainas, žūžojošas un dzinkstošas, glāstošas, masējošas un atjaunojošas. Citiem vārdiem – dāvanu kartes ar vismaz gada derīguma termiņu, lai Svari paši var izvēlēties, kad sevi palutināt.

Skorpions

Ļoti liela nozīme 2017. gadā būs laikam, ko Skorpions pavadīs miegā, atpūtā un meditācijā, tāpēc īsti draugi darīs visu, lai viņam šīs nodarbes padarītu pēc iespējas patīkamākas. Piemēram, spilveni un gultas veļa (un arī naktsveļa), meditatīva mūzika un šim nolūkam domāts paklājiņš (pašdarināts, lai mīļāk), sveces. Varbūt netraucētas brīvdienas kādā lauku viesnīciņā?

Strēlnieks

Tēlaini izsakoties, vislabākā dāvana, ko varam pasniegt Strēlniekam šajā gadumijā, ir draugu klātbūtne. Gana paplucinājis šis gads ir Strēlnieku, un sajūta, ka draugi aiz viņa stāv kā mūris, ir vitāli svarīga. Apzini savējos un sarīkojiet Strēlniekam pārsteiguma ballīti, kopīgu slēpošanu vai pikniku sniegotā mežā! Galvenais – pieskati, lai svētku laikā viņš nav vientuļš.

Mežāzis

Nākamais Mežāzim solās būt ļoti aizņemts gads, un būtu jāparūpējas, lai viņš nepiemirst visu ieplānoto un vienmēr laikā nokļūst tur, kur viņam ir kādas svarīgas darīšanas (tādu netrūks). Tātad – dāvanu klāstā svarīgu vietu ieņem dažādi kalendāri un plānotāji, drukāti un elektroniski. Ja budžets lielāks – iedāvini Mežāzim labu pulksteni, kas kalpos arī kā statusa rādītājs.

Ūdensvīrs

Vai tu zini, ko Ūdensvīrs sev sarūpētu, ja vien varētu atļauties, neatsakoties no pirmās un otrās nepieciešamības lietām? Tad uzdāvini viņam to, jo pats pret sevi Ūdensvīrs 2017. gadā būs dikti taupīgs. Ja nepazīsti viņu tik tuvu, noliec zem eglītes kaut ko redzesloku paplašinošu un komandējumā noderīgu – lai veiksme smaidītu, viņam nāksies bieži būt "uz riteņiem".

Zivis

Zivīm 2017. gadā būs jātrenē "godīguma muskuļi", un kāpēc gan nesākt šo treniņu jau svētku vakarā – ar kādu spēli vai rotaļu, kurā galvenais uzsvars ir tieši uz godīgā cīņā iegūtu uzvaru? Vēl labāk, ja tādas spēles noslēgumā uzvarētājs saņem balvu un iespēju to līdzīgi izdalīt starp visiem spēlētājiem. Ak, jā, un liela turza izmeklētu saldumu arīdzan Zivīm būs tieši laikā!

NB! Šeit (un citos populārajos horoskopos) ņemts vērā tikai Saules izvietojums, bet cilvēka liktenis ne tuvu nesastāv no vienas pašas Saules ietekmes, tāpēc – uzticies arī pats savai intuīcijai un uzlūko dāvināšanas procesu radoši!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!