Lai cik cītīgi mēs savu laimi kaldinātu paši, ir vēl kāds lielāks plāns, kura ietvarus mums nākas ievērot. Kas tad 2017. gadā ieplānots katrai zodiaka zīmei*?

Veiksmes favorītu statusu lepni turpina nest tie, kuru dzimšanas brīdī Saule bijusi Svaru zīmē, bet rudenī šo stafeti pārņems Skorpioni. Gana draudzīgs šis gads būs arī Ūdensvīriem (līdz rudenim) un Vēžiem – tuvāk gada beigām.

Savukārt Uguns stihijas pārstāvjiem Strēlniekiem (īpaši zīmes otrajā pusē dzimušajiem) un Lauvām būs iespēja parādīt, kā viņi tiek galā ar sarežģītākiem posmiem dzīvē.

Sīkāk par katru zīmi – turpinājumā.

* Šeit (un citos populārajos horoskopos) ņemts vērā Saules izvietojums, bet cilvēka liktenis ne tuvu nesastāv no vienas pašas Saules ietekmes, tāpēc – precīzāku, tieši pēc taviem datiem sastādītu gada prognozi jautā savam astrologam!

Auns

Kas Aunam "kritīs no gaisa"?

Līdz pat rudenim zvaigznes Aunam piedāvās dažādas iespējas pārvarēt savu individuālista dabu un veidot kaut ko kopā ar citiem: biznesu, attiecības, sparīgu duetu vai divjūgu, kurā abi noklāj viens otra "tukšās zonas". Diezin vai varam runāt par saprašanos no pirmā acu skata – par garlaicību sūdzēties nenāksies.

Savukārt rudens pusē Aunam jāsāk kustināt biznesa lietas, lai nostiprinātu savu statusu. Iespējams, Auns spēs atgriezties (vismaz uz laiku) statusā, kuru bija zaudējis.

Kur nolikts Auna grābeklis?

Ar Auna grābekli šoreiz ir grūti – tas nav vis nolikts redzamā vietā, bet rūpīgi noslēpts dziļā zālē (lasi – Auna zemapziņā). Pavasara Saules aptumsums var izkustināt kādu labi iepakotu pārliecību par to, cik augstu viņš drīkst kāpt un kurā brīdī jāieslēdz pašsaglabāšanās instinkts. Šoreiz būtu jāpamēģina izdarīt kaut kā citādi un izšķirošā brīdī neapstāties pie pēdējā metra.

Kas notiks Auna sirdī?

Nu, miera tur nebūs, jo rotaļīga romantika dos vietu konkurences cīņai par līdera lomu pārī, un drusku jāvaldās, lai nesaietu ragos pa īstam. Jāteic, uz rudens pusi diezgan daudzas problēmas atrisināsies guļamistabā un citās ērtās vietās, kur prātam nav pārāk lielas teikšanas.

Tiem Auniem, kuri savas otrās pusītes vēl tikai meklē, jāskatās uz draugiem un domubiedriem un biežāk jāiesaistās aktivitātēs, ko iniciē uz tā paša viļņa esošie cilvēki. Jāiet tautā, jārosās – sēdēšana krogā vai internetā cerēto iepazīšanos nesola!

Kas notiks Auna makā?

Nauda Aunam nāks no kopdarba un (ak vai, cik loģiski tas skan – gandrīz vai neinteresanti) no karjeras kāpuma. Pie nosacījuma, ka Auns būs pakāpies. Jūtamākas izmaiņas var gaidīt gada otrajā pusē, bet bez paša piepūles nekādi īpašie zelta kalni pār Aunu šogad nenogrūs vis.
* Šeit (un citos populārajos horoskopos) ņemts vērā Saules izvietojums, bet cilvēka liktenis ne tuvu nesastāv no vienas pašas Saules ietekmes, tāpēc – precīzāku, tieši pēc taviem datiem sastādītu gada prognozi jautā savam astrologam!

Vērsis

Kas Vērsim "kritīs no gaisa"?

Lielāko gada daļu tas būs darbs, kas Vērsi atradīs, lai kur viņš slēptos. Lielos vilcienos jau Vērsim nav iebildumu kārtīgi pastrādāt, īpaši tādos gados kā šis, kad ļoti reāla izskatās arī iespēja izveidot labas attiecības ar kolēģiem un arīdzan ar augstāk stāvošajiem un sēdošajiem.

Vēl uz galvas var uzvelties arī pēkšņa nepieciešamība īpašā veidā parūpēties par savu veselību, bet šādu notikumu īstenībā var uzskatīt par labu, ja Vērsis organisma signālus ņems vērā un savedīs sevi labākā formā nekā bija pirms tam.

Kur nolikts Vērša grābeklis?

Vērsim viss notiks pēc viņa ticības, bet ticība tiks pārbaudīta – īpaši tajās jomās, kas saistītas ar Vērša biznesa, dzīvesbiedra vai citu "kopnaudu". Katrs domubiedrs, ar kuru kopā tiek bīdīta kāda biznesa ideja, ir rūpīgi jāpārbauda, jo šis visādi jaukais cilvēks var pēkšņi mainīt plānus neparedzētu apstākļu ietekmē vai kā citādi. Lai kā tur būtu, uz dzīvi apvainoties Vērsis nedrīkst – tas parasti ne pie kā laba nenoved un nenovedīs arī šogad.

Kas notiks Vērša sirdī?

Lai kādā jomā Vērsis kalpotu sabiedrībai, tur noteikti ir atrodams kāds iztēli ierosinošs cilvēks, kurš, iespējams, interesants ir tieši ar savu statusu vai potenciālu pacelt Vērsi arī – ja ne gluži saulītē, tad vismaz ārā no darba skudriņas "plaukta".

Kas notiks Vērša makā?

Personiskajā makā nekas īpaši dramatisks nav gaidāms – atgriezīsies aizdota, ieguldīta vai citādi noklīdusi nauda. Savukārt uz svešiem (un pat uz tuvinieku) makiem lai Vērsis labāk slepus neskatās! Tā vietā varētu izlemt par labu pašam sava, kaut neliela, bet patstāvīga rūpala izveidošanu.
* Šeit (un citos populārajos horoskopos) ņemts vērā Saules izvietojums, bet cilvēka liktenis ne tuvu nesastāv no vienas pašas Saules ietekmes, tāpēc – precīzāku, tieši pēc taviem datiem sastādītu gada prognozi jautā savam astrologam!

Dvīņi

Kas Dvīņiem "kritīs no gaisa"?

Šis gads (vismaz lielākā gada daļa) Dvīņiem ir salīdzinoši veiksmīgs, un no gaisa nokrist var iedvesma vai iespējas kaut ko radīt, kaut kā izpaust savu talantu, pat tad, ja tas būtu tikai "viena aktiera teātris", laužot sirdis kaislīgiem pielūdzējiem. Taču Dvīņu radošā dzirksts var realizēties arī kādā mazā brēkulītī. Lūk, arī iemesls pārbaudīt, vai Dvīņiem ir pedagoga talants!

Vēl zvaigznes sola, ka Dvīņiem šajā gadā būs daudz iespēju priekam un izklaidei un līdz ar to – jauniem iespaidiem un jauniem kontaktiem. Vai šie kontakti būs ilgstoši un noturīgi – tas jau ir cits stāsts.

Kur nolikts Dvīņu grābeklis?

Turpat vien, kur pērnajā gadā gulējis, tas grābeklis arī ir – Dvīņu partnerattiecībās. Ja pērnais gads šo jomu krietni papurināja un varbūt arī izjauca kādu savienību, tad šis gads sola daudz iespēju iepazīties un... uzkāpt uz tā paša grābekļa. Atliek cerēt, ka iepriekšējās drāmas Dvīņiem ir kaut ko iemācījušas un šoreiz Dvīņi jau pa gabalu pamanīs krīzes priekšvēstnešus. Galvenais – neiekulties kopējos naudas darījumos ar cilvēku, kurš nav ar Dvīņiem pabijis ugunī un ūdenī.

Kas notiks Dvīņu sirdī?

Viesuļi, orkāns un cunami – īpaši attiecībās nesaistīto Dvīņu sirdīs tie plosīsies. Pie vēlēšanās no jebkuras romantiskas jūsmas Dvīņi spēs uzkonstruēt drāmu. Savukārt aizņemto un apgredzenoto Dvīņu uzmanības lokā būs atsaluma un distances mazināšana attiecībās. Jāteic – tas var arī izdoties.

Kas notiks Dvīņu makā?

Daudz personiskās naudas Dvīņi šogad ieguldīs izklaidēs un talanta attīstībā, savukārt ar biznesa naudiņu nebūs tik vienkārši – tur izšķirošo lomu var nospēlēt publicitāte un orientēšanās uz aizrobežas patērētājiem. Aizņēmumus ņemt var tikai retais un parādus ievilkt – vēl jo mazāk.
* Šeit (un citos populārajos horoskopos) ņemts vērā Saules izvietojums, bet cilvēka liktenis ne tuvu nesastāv no vienas pašas Saules ietekmes, tāpēc – precīzāku, tieši pēc taviem datiem sastādītu gada prognozi jautā savam astrologam!

Vēzis

Kas Vēzim "kritīs no gaisa"?

Gada pirmajā pusē un līdz pat rudenim Vēzis būs aizņemts ar mājas un ģimenes lietām, kur gaidāms pieaugums vai paplašinājums – iespējams, Vēzis iegādāsies savu vai savā apgādībā paņems kādu dzimtas īpašumu, iespējams, ka Vēža mājās iedzīvotāju sastāvā notiek kādas patīkamas izmaiņas – ieradīsies kāds ilgi gaidīts cilvēciņš vai mājās atgriezīsies kāds "pasaules staigātājs".

Sākot ar rudeni, Vēzis var vairāk nodoties izklaidēm, rotaļām ar savu tēlu, flirtam un saviesīgas dzīves baudīšanai.

Kur nolikts Vēža grābeklis?

Viens grābeklis, kas Vēzim punu var uzdauzīt, – pārāk bohēmisks dzīvesveids un vieglprātīga attieksme pret pielūdzēju sirdīm. Vēža "pieradinātie" par šādu bezatbildību var atmaksāt visneparedzamākajos veidos, sabrucinot arī kādu Vēža ilūziju.

Otrs grābeklis – ieraušanās sevī un nespēja pārkāpt pāri lepnumam, lai paskaidrotu dzīvesbiedram vai biznesa partnerim, par ko tieši Vēzis ir apvainojies.

Kas notiks Vēža sirdī?

Īsti mierīga Vēža sirds šogad nebūs – apgredzenotie Vēži slīpēs savu konfliktu risināšanas māku (lielākais darbs ar sevi – iemācīties piedot un atlaist to, kas ir viņu "melnajā sarakstā"). Savukārt brīvie flirtēs uz nebēdu, savaldzinot ne vienu vien. Bet – vai tas ir nopietni? Varbūt tikai Vēža pašapliecināšanās?

Kas notiks Vēža makā?

Gada pirmās divas trešdaļas ir naudīgākas, jo pēdējā Vēzis tērēs ar lielāku entuziasmu nekā pelnīs. Taču kopumā, šķiet, nekādas milzīgas avārijas Vēža maku neapdraud. Var uzvirmot doma kardināli izmainīt karjeras vektoru, taču diezin vai tas iecirtīs robu Vēža makā – drīzāk jau tieši pretēji.
* Šeit (un citos populārajos horoskopos) ņemts vērā Saules izvietojums, bet cilvēka liktenis ne tuvu nesastāv no vienas pašas Saules ietekmes, tāpēc – precīzāku, tieši pēc taviem datiem sastādītu gada prognozi jautā savam astrologam!

Lauva

Kas Lauvai "kritīs no gaisa"?

Lauva, saņemies pacietību, jo šis gads pārbaudīs, cik tās tev ir! Var jau paskatīties no tāda "tornīša", ka tikai pēkšņi sarežģījumi Lauvas personību dara pilnskanīgu, – šādā griezumā Lauvai būs daudz iespēju piepildīt savas ambīcijas. Var sagribēties mainīt vizuālo tēlu, iznākt uz dzīves skatuves citā ampluā. Pašas gada beigas rādīs, cik tēla maiņa bijusi veiksmīga.

Vairāk nekā citkārt Lauvai nāksies kustēties riņķī pa pasauli. Nereti ceļi Lauvu aizvedīs pie jaunām zināšanu krātuvītēm. Rudenī lielāka uzmanība jāpievērš mājas lietām – iespējams, šoreiz daudz kuplākā pulkā.

Kur nolikts Lauvas grābeklis?

Jutīgos Lauvas horoskopa punktos šogad trāpa Saules un Mēness aptumsumi, mudinot atvadīties no tā (un tiem), kas savu misiju viņas dzīvē piepildījis. Tas var izmainīt Lauvas emocionālo, finansiālo un enerģētisko resursu bilanci. Situācijas būs grūti paredzamas, un tāpēc katrā vietā spilventiņu jau laikus nolikt Lauvai diezin vai izdosies – nāksies iemācīties elastīgi reaģēt un paņemt no dzīves labāko katrā brīdī iespējamo.

Kas notiks Lauvas sirdī?

Brīvo Lauvu sirdis alks pēc kaut kā nopietna, pamatīga, ar solījumiem apstiprināta, nekādas paviršas attiecības nebūs Lauvas gaumē. Tas arī pareizi, jo mīļotā cilvēka atbalsts, ar kuru Lauva varētu rēķināties, viņai krietni vien noderēs. Savukārt precētās Lauvas tieši mājās šogad jutīsies vislabāk (jo tuvāk rudenim, jo izteiktāk). Ir iespējas sakārtot rutīnā ieslīgušas vai buksēt sākušas partnerattiecības.

Kas notiks Lauvas makā?

Jārēķinās ar to, ka biznesā var būt negaidīti pavērsieni, un nevar garantēt, ka tie visi būs uz labu. Faktiski būtu vērts pietaupīt kādu rezervīti vismaz līdz septembrim, kad Lauva aptuveni varēs secināt, vai visas vētras jau pāri un vai ir pietiekami daudz līdzekļu, lai tiktu galā ar sekām. Var nākties papelnīt naudu arī darbā, kas ne pārāk iet pie sirds.
* Šeit (un citos populārajos horoskopos) ņemts vērā Saules izvietojums, bet cilvēka liktenis ne tuvu nesastāv no vienas pašas Saules ietekmes, tāpēc – precīzāku, tieši pēc taviem datiem sastādītu gada prognozi jautā savam astrologam!

Jaunava

Kas Jaunavai "kritīs no gaisa"?

Neticēsi – nauda! Īpaši tām Jaunavām, kuras 2015. gada beigās un 2016. gadā nekūļāja kājas, bet nopietni piestrādāja pie sava snieguma. Nu ir pienācis laiks "novākt ražu" un arīdzan nopelnīto patērēt. Tā kā Jaunava, visticamāk, jutīsies savā garā stipra (lasi – enerģija būs, un Jaunava pratīs to atjaunot), arī šogad viņai darāmā netrūks – ne darbā, ne mājās. Un tas ir labi, jo tādējādi Jaunavai pietiks spara savest kārtībā savu īpašumu.

Kur nolikts Jaunavas grābeklis?

Mājokļa un ģimenes jautājumi ir jārisina, turklāt – pirms situācija ir samilzusi līdz radu naidam. Jaunavai droši vien būs vēlme līdz pēdējām brīdim izlikties par aklu un kurlu, tomēr šis, šķiet, nebūs tas gads, kad nesaskaņas pašas par sevi uzsūksies. Gada otrajā pusē Jaunavai uznāks vēlme paplašināt savu apvārsni. Ideja pati par sevi ir vienkārši lieliska, taču jāpatur prātā, ka tieši tālākizglītības labirintos noslēpies viens no Jaunavas grābekļiem. Rūpīgi izvēlies skolotājus!

Kas notiks Jaunavas sirdī?

Precētajām Jaunavām pa rokai būs divi briļļu maki: viens – romantiskajām, sapņainajām un savā pasakā dzīvojošajām rozā brillēm, otrs – piekasīgajām, tumšajām. Taču kopumā lielas krīzes tieši attiecību ziņā lielo vairumu Jaunavu, visdrīzāk, neskars. Brīvajām Jaunavām, kurām nemaz vairs negribas būt brīvām, veiksmi nāksies visādos veidos piekukuļot, jo pati par sevi tā rokās dosies negribīgi: kritiskais Jaunavas prāts brāķēs citu pēc cita.

Kas notiks Jaunavas makā?

Kā jau minēju, Jaunavas maks būs prieka avots, taču lielāko pelnīšanu Jaunavai būtu vēlams saplānot līdz rudenim. Savukārt rudenī var ieplānot kādu lielāku tēriņu – varbūt automašīnu, bet varbūt kādus kursus. Arīdzan mājokļa kārtībā savešana gluži par brīvu nebūs, un finansiāla palīdzība var būt nepieciešama kādam dzimtas loceklim.
* Šeit (un citos populārajos horoskopos) ņemts vērā Saules izvietojums, bet cilvēka liktenis ne tuvu nesastāv no vienas pašas Saules ietekmes, tāpēc – precīzāku, tieši pēc taviem datiem sastādītu gada prognozi jautā savam astrologam!

Svari

Kas Svariem "kritīs no gaisa"?

Laikā, kad veiksmes planēta Jupiters pastaigājas pa Svaru zīmi, no gaisa krītam var sagaidīt gandrīz jebko – pilnības rags ir vaļā, un Svariem atliek vien būt uzmanīgiem ar to, ko viņi vēlēsies. Daudzos gadījumos tas var nozīmēt popularitāti un publisku atzinību, iespējas paspīdēt un parādīt sevi no vislabākās puses, lai tētiņam un māmiņai, un dzimtenei ir prieks! Tas pa lielākajai daļai attiecas uz laikposmu līdz 2017. gada rudenim, bet Svari pagūs, ja gribēs!

Kur nolikts Svaru grābeklis?

Vai Fortūnas favorītiem vispār mēdz būt kādi grābekļi? Izrādās – mēdz gan, un Svaru grābeklis ir paslēpts pārāk nopietnā apkārtējo cilvēku uzklausīšanā un savu talantu apslāpēšanā, ja kādai autoritātei tas ir šķitis neperspektīvi vai nepiedienīgi drosmīgi. Otrs mazītiņais grābeklītis guļ tur, kur Svari popularitātes vilnī piemirst padalīties ar saviem vistuvākajiem cilvēkiem.

Kas notiks Svaru sirdī?

Svaru sirds šajā gadā gan var apmest kādu kūleni – tas attiecas gan uz ciešās un likumīgās attiecībās iesaistītajiem, gan uz draiski flirtējošajiem Svariem. Pirmajā gadījumā to varētu nodēvēt par sakāpinātu ambīciju izraisītu kaprīzi, kas neļauj mierīgi baudīt kopā būšanu, jo tajā, redz, esot sācis pietrūkt "asumiņa" (un Svari paši kādu eļļu ugunī ielaista). Otrajā gadījumā tā var būt svārstīšanās starp vairākiem Svaru labvēlības kārotājiem. Taču galu galā visi par un pret būs izfiltrēti, un diezin vai Svari paliks vientuļi.

Kas notiks Svaru makā?

Labākās dienas Svaru makam sāksies rudenī, kad paši Svari varēs pārbaudīt, vai izmantojuši šā gada piedāvāto jaudīgo potenciālu. Ja rudenī maciņš nav "pietūcis", tad Svari vainot var tikai sevi. Daudzi Svari pasāks savu lietu – kādu biznesiņu vai citu pelnošu projektu, taču tūlītējus rezultātus gaidīt diezin vai ir vērts, tai lietai jāļauj "kārtīgāk ieskrieties".
* Šeit (un citos populārajos horoskopos) ņemts vērā Saules izvietojums, bet cilvēka liktenis ne tuvu nesastāv no vienas pašas Saules ietekmes, tāpēc – precīzāku, tieši pēc taviem datiem sastādītu gada prognozi jautā savam astrologam!

Skorpions

Kas Skorpionam "kritīs no gaisa"?

Izskatās, ka šis gads gatavojas izsniegt Skorpionam pielaidi viņa zemapziņas slepenajiem bunkuriem. Bet zemapziņā glabājas neiedomājami jaudīgi resursi – intuīcija un atklāsmes, viedi sapņi un pēkšņas idejas, arī emocionālas traumas un bloķēti notikumi. Piekļuvis šīm bagātībām, Skorpions spēs uzķīmiķot gan perspektīvu biznesa plānu, gan personiskās dzīves stratēģiju. Tas jāpaveic līdz oktobrim, jo tad Fortūnas mīluļa "stafeti" pārņem tieši Skorpions, un klāt būs laiks ideju īstenošanai un popularitātei.

Kur nolikts Skorpiona grābeklis?

Vairumā gadījumu Skorpions nav nekāds pļāpa, bet šogad viņa grābeklim, visticamāk, būs kāds sakars ar komunikāciju. Iespējams, nevajag priekšlaikus izklāstīt savas idejas radiem un kaimiņiem. Iespējams, pārlieka slepenība radīs pārpratumus. Pārmērīga šurpu–turpu šaudīšanās un savas priekšnojautas apspiešana var iniciēt nevēlamus pagriezienus veselībā. Ja atgriežas veca kaite, to ignorēt nozīmētu riskēt iegulties uz veseļošanos. No otras puses – varbūt noņemšana no trases ļaus Skorpionam to viedo sapni nosapņot?

Kas notiks Skorpiona sirdī?

Gada pirmajos deviņos mēnešos droši vien spēcīgākas kaislības būs tieši sirds dziļumos, nevis ārēji redzamos notikumos. Toties uz gada beigām (īpaši zīmes pirmajā pusē dzimušie) Skorpioni var cerēt uz veiksmi un popularitāti arī personisko attiecību jomā. Laulības saitēm sietajiem Skorpioniem var kļūt aktuāla troņmantnieku tēma, un tur nu katram pašam jāizvērtē sava idealizācijas pakāpe un piemērotība vecāku lomai. Savukārt brīvajiem Skorpioniem būs tendence mīlestības jomā veikt riskantus daudzpakāpju manevrus.

Kas notiks Skorpiona makā?

Naudas avotiņš Skorpiona makā plūdīs visai paredzami, taču diezin vai tajā pagūs sabirt gada jauno projektu augļi. Varētu teikt, ka šajā ziņā joprojām paredzami tādi kā griesti, par kuriem augstāk īsti nevar tikt. Taču labā ziņa ir tā, ka Skorpions izprātos, kā savu naudas plūsmu sakārtot.
* Šeit (un citos populārajos horoskopos) ņemts vērā Saules izvietojums, bet cilvēka liktenis ne tuvu nesastāv no vienas pašas Saules ietekmes, tāpēc – precīzāku, tieši pēc taviem datiem sastādītu gada prognozi jautā savam astrologam!

Strēlnieks

Kas Strēlniekam "kritīs no gaisa"?

Šis ir grūts jautājums, jo vairāk pēc patiesības izklausās tas, ka Strēlniekam par saviem mērķiem būs sirdīgi jāpacīnās. Tiesa, šogad viņam vajadzīgos brīžos plecu pieliks draugi. Tieši domubiedru pulka paplašināšanās varētu būt lielākais ieguvums līdz pat oktobrim, un tie no jaunpienākušajiem, kurus pie Strēlnieka neatveda nauda vai banāls flirts, varētu palikt viņa tuvumā arī turpmāk. Tuvāk rudenim un ziemai Strēlnieks, visticamāk, nebūs vairs tik sabiedrisks – viņam gribēsies mazliet atpūsties, tikt prom no apkārt valdošās jezgas, nospraust savas robežas un rezumēt šos pāris gadus, kas bijuši – sauksim lietas īstajos vārdos – uguņi, ūdeņi un vara caurules.

Kur nolikts Strēlnieka grābeklis?

Ķezas un ķibeles lielos vilcienos zīmējas turpat, kur pērn: dažam Strēlniekam tā ir nespēja iejusties citu kurpēs un pārlieka fokusēšanās uz sevi pašu, citam – bailes, kuras viņš pats lolo un nelaiž vaļā. Galvenais, kas jāsaprot, – problēma nav kaut kur ārpus Strēlnieka, bet tieši pretēji. Agri vai vēlu par savām izvēlēm un attieksmi ir jāatbild, un šogad vēl ir Strēlnieka kārta aptvert, ka ne viss šajā pasaulē griežas ap viņa ambīcijām.

Kas notiks Strēlnieka sirdī?

Šogad Strēlnieka laulības dzīve dažbrīd var atgādināt ierakumus – katrs savā ierakumu pusē iestājas pozā un nav ar mieru pamainīt pozīciju. Galvenais drāmas iemesls ir triviāls – līdzekļi. Cik Strēlnieks pelna un kā nopelnīto tērē? Dzīvesbiedru viedokļi par lietderību var atšķirties.

Diezin vai akurāt šajā gadā Strēlniekam par katru cenu gribēsies gredzenu pirkstā un zīmogu pasē, tomēr vienmēr ir izņēmumi, tāpēc padoms šāds: savu Ziemeļmeitu (vai puisi) alkstošam Strēlniekam tālu lūkoties nav jābrauc – jāpārstāj vīpsnāt par tuvākajā apkārtnē sastopamajiem kandidātiem.

Kas notiks Strēlnieka makā?

Vecas saistības, iekavējušies parādi, apsolīti aizdevumi un citādas pagātnes naudas būšanas, iespējams, izrādīsies aktuālākas par tagadnes peripetijām, tāpēc būtu vērts apsēsties un padomāt, nu kura kakta kāda aizmirsusies naudas problēma varētu izlīst. Turamies, izskatās, ka tik drīz vēl piena upes ķīseļa krastos neparādīsies...
* Šeit (un citos populārajos horoskopos) ņemts vērā Saules izvietojums, bet cilvēka liktenis ne tuvu nesastāv no vienas pašas Saules ietekmes, tāpēc – precīzāku, tieši pēc taviem datiem sastādītu gada prognozi jautā savam astrologam!

Mežāzis

Kas Mežāzim "kritīs no gaisa"?

Gada lielākajā daļā Mežāzis būs sabiedrības uzmanības lokā. No viņa daudz prasīs, viņš nevarēs palikt neievērots aizkulisēs – arī tad, ja būs novārījis kādas ziepes. Taču arī negatīva publicitāte ir reklāma, tāpēc diezin vai Mežāzis varēs īpaši sūdzēties par karjeras un izaugsmes iespēju trūkumu. Papildu atbildība viņam pat sagādā prieku un adrenalīnu! Vēl ļoti iespējams, ka šajā gadā Mežāža piemērs liecinās, kā dzīvē izskatās formula "tie pēdējie būs tie pirmie". Un otrādi. Pārmaiņas statusā var būt diezgan ievērojamas.

Kur nolikts Mežāža grābeklis?

Krietni vairāk nekā citus gadus Mežāzim būtu jāseko saviem vārdiem, jo tiem šogad var būt plašs un – atkarībā no satura – dažkārt arī graujošs skanējums. Tas var atbalsoties gan "varas gaiteņos", gan arī paša Mežāža privātajā teritorijā un ģimenē. To, kas nav bijis salauzts, lai Mežāzis šogad labāk nemēģina remontēt – var iznākt dubulta strādāšana.

Kas notiks Mežāža sirdī?

Sirdslietām gads der tīri labi, jo Mežāzim ir izredzes realizēt kopīgo ieceri par zīmogu, gredzenu un citu uzvārdu. Uzreiz jāpiebilst, ka arī tikt vaļā no uzvārda un gredzena iespējas ir, ja Mežāzis to uzskata par labāku scenāriju. Ja tomēr attiecības gribas saglabāt, tad nāksies rūpīgāk sabalansēt zīmēšanos slavas saulītē un ietekmīgu cilvēku lokā ar laiku, kas pēc tiesas un taisnības pienāktos paša ģimenei.

Attiecībās nesaistītie Mežāži lai tauriņus vēderā šogad meklē tur, kur grozās naudiņa, tiek vētītas vecās un top jaunas vērtības. Un nevajag izlikties, ka materiālajām lietām nav nekādas nozīmes!

Kas notiks Mežāža makā?

Neteiksim, ka tur kā no Pilnības raga sabirs miljoni, taču arī trūkumu Mežāzis droši vien necietīs – pat tad, ja izmaiņas karjerā notiks pēc sliktākā scenārija un draugi pamanīsies viņu samusināt uz kādu vāji pamatotu tērēšanu. Uz tālākiem radiem pārāk neceri, bet vecāki un dzīvesbiedrs gan jau pie vajadzības izlīdzinās finansiālās grambas.
* Šeit (un citos populārajos horoskopos) ņemts vērā Saules izvietojums, bet cilvēka liktenis ne tuvu nesastāv no vienas pašas Saules ietekmes, tāpēc – precīzāku, tieši pēc taviem datiem sastādītu gada prognozi jautā savam astrologam!

Ūdensvīrs

Kas Ūdensvīram "kritīs no gaisa"?

2017. gadā Ūdensvīrs teju uz katra soļa sastaps iespējas paplašināt savu redzesloku. Iespējams, ka zinātkāre viņu aizvedīs tālos ceļojumos, un tur piedzīvotais ļaus Ūdensvīram paskatīties uz šķietami pazīstamo pasauli citām acīm. Daudz kas no tā, kas līdz šim bijis slēpts, ilgāk vairs nevarēs izbēgt no Ūdensvīra modrā skatiena, un Ūdensvīrs vilks to gaismā – arī tad, ja šīs atklāsmes viņam pašam nebūs glaimojošas. Veiksmīgs šis laiks būs tiem, kuri būs izvēlējušies stāties vai atgriezties augstskolā. Ūdensvīram šis ir personības izaugsmes gads – neiznieko laiku dīkdienībā!

Kur nolikts Ūdensvīra grābeklis?

Ūdensvīrs zina, ka ir profesionāls un spējīgs, bet diemžēl uz pieres tas viņam nav rakstīts, tāpēc darba devēji ne vienmēr uzreiz novērtē Ūdensvīra talantus. Grābeklis slēpjas tajā aspektā, ka Ūdensvīrs pamanās aizvainoties, ja kāds viņa piemērotību iecerētajam amatam apšauba, un tad jau tīri cilvēciskais faktors var nospēlēt viņam par sliktu. Otrs grābeklis, uz kura Ūdensvīrs var sāpīgi uzkāpt, ir ilūzija, ka viņa noslēpumi pie citiem (īpaši – pie draugiem) ir kā bankā. Diemžēl tā vis nav. Nestāsti savus plānus citiem, pirms neesi drošs, ka viss ies kā pa sviestu!

Kas notiks Ūdensvīra sirdī?

Savas sirdslietas Ūdensvīrs neizlaidīs no rokām un neļaus kādam citam viņa vietā izvēlēties virzienu, kurā lietas virzās. Iespējams, Ūdensvīrs ar savu dzīvesbiedru būs savā ziņā vienojušies par katram nepieciešamo personisko laiku un telpu, un tādējādi attiecībās atgriezīsies agrākais vieglums un koķetērija.

Draudzīgāks mīlestībai (gluži tāpat kā citām lietām) Ūdensvīram ir laiks līdz rudenim, pēc tam paša ambīcijas var ņemt virsroku pār taureņiem vēderā. Vientuļajam Ūdensvīram pie radniecīgas dvēseles tikt šoreiz nepalīdzēs ne nauda, ne sabiedriskais statuss, bet gan spēja lūkoties augstāk par ikdienību.

Kas notiks Ūdensvīra makā?

Hmm... No vienas otras ilūzijas nāksies atvadīties gan, bet tāpēc jau Ūdensvīrs neies dūšu zaudēt un plinti pa krūmiem mētāt! Tas nekas, ja taustāmus augļus šā gada centieni tik naski nedos – toties pamati, kas tiks ielikti, dos rezultātus nākotnē. Jārušina ir, un Ūdensvīrs rušinās jo cītīgi, dažbrīd aizliegdams sev šo to ilgotu.
* Šeit (un citos populārajos horoskopos) ņemts vērā Saules izvietojums, bet cilvēka liktenis ne tuvu nesastāv no vienas pašas Saules ietekmes, tāpēc – precīzāku, tieši pēc taviem datiem sastādītu gada prognozi jautā savam astrologam!

Zivis

Kas Zivīm "kritīs no gaisa"?

Zivīm šajā gadā ne reizi vien nāksies prātot par biznesu – gan savu, gan partnera, gan kopīgo. Uz daudzu Zivju trauslajiem pleciem gulsies atbildība par lielu naudu un visprātīgākajiem veidiem, kā to ieguldīt un sadalīt. Šiem procesiem ir arī gaišā puse – fokusējoties uz tiem, Zivīm var atklāties jaunas biznesa iespējas, un, iespējams, tieši Zivis ar savu intuitīvo redzējumu spēs atklāt veiksmīgus risinājumus tur, kur citi paklups un apstāsies.

Tuvāk gada beigām Zivis pārņems vēlme mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties, un viņas sāks pētīt augstskolu programmas un citas iespējas papildināt savu pasaules uzskatu ar jaunām zināšanām.

Kur nolikts Zivju grābeklis?

Noticēt kaut kam labam pasaulē Zivīm ir daudz vieglāk nekā noticēt kaut kam labam sevī, un tas dažkārt neļauj Zivīm pilnībā izmantot pašām savu potenciālu. Tomēr arī 2017. gadā dzīve Zivīm atkal un atkal liks priekšā situācijas, kurās ir svarīgi noticēt savam talantam, savai spējai grozīt un ietekmēt pasaules kuģa kursu. Tās Zivis, kurām jau nācies piedzīvot pārbaudījumu ar varu, var atkal tikt aicinātas nokļūt kādā atbildīgā pozīcijā. Jautājums – vai iespēja papeldēties dziļos ūdeņos liks Zivīm noslēgt kompromisu ar sirdsapziņu (un dabūt kārtējo grābekļa uzdauzīto punu)?

Kas notiks Zivju sirdī?

Bez trīsām sirdī diezin vai kādai Zivtiņai šo gadu izdosies nodzīvot, taču jautājums – vai par šo kluso sirds pukstēšanu uzzinās arī citi? Plašām tautas masām (un arī ne radu un draugu pulkam) tas, visticamāk, netiks darīts zināms: iespējams, tāpēc, ka Zivis vēl īsti nav pārliecinātas par savām jūtām, iespējams, tāpēc, ka kaut kādu iemeslu dēļ ir pamats domāt, ka sabiedrība Zivju izvēli akceptēs nelabprāt. Taču slepena mīlestība ir ļoti romantiska, un Zivju sirdij tas visnotaļ der.

Brīvajām Zivīm izredzes atrast sirdsāķīti ir vietās un notikumos, kur cilvēki atpūšas vai iedziļinās sevī, – meditāciju nodarbībās, klusēšanas retrītos, rehabilitācijas centros un tamlīdzīgi.

Kas notiks Zivju makā?

Pārmaiņas tur notiks, un ļoti iespējams, ka pārmaiņas uz labo pusi, ja vien Zivis nenobīsies! Nedaudz uzmanīgākām jābūt ar tā dēvēto projektu un fondu naudu – tās apsaimniekošana var izrādīties sarežģītāka, nekā Zivīm pirms tam šķita. Taču, kā jau minēts iepriekš, Zivju intuīcija ir vislabākais palīgs izejas atrašanā šajā un arī citos šā gada strupceļos.

* Šeit (un citos populārajos horoskopos) ņemts vērā Saules izvietojums, bet cilvēka liktenis ne tuvu nesastāv no vienas pašas Saules ietekmes, tāpēc – precīzāku, tieši pēc taviem datiem sastādītu gada prognozi jautā savam astrologam!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!