Turēsim godā tradīcijas – Saulgrieži ir ģimenes svētki, nopietns pagrieziens laika ritējumā, kad jāstiprina dzimtas saiknes. Bet kā ar jauno gadu? No astroloģijas viedokļa tā ir parasta diena un parasta nakts. Vai tāpēc nesvinēt? Protams, svinēt! Bet te nu varam atļauties izvēlēties, kādā kompānijā un kādos apstākļos to šogad darīt. Piemēram, ņemot par vadmotīvu savu Zodiaka zīmi.

Auns

Pāris stundu pabaudījis svētku mielastu draugu lokā, Auns var sajust vēlmi Jaungada naktī baudīt vienatni vai – vēl labāk – romantisku divvientulību. Šī svētku "otrā sērija" var izvērsties tiešām atmiņā paliekoša, un gribas Aunu iedrošināt, ka visu nakti lustēties lielā barā tikai tāpēc, ka "tā dara", nebūt nav obligāti.

Vērsis

Ar Vērsi ir tieši pretēji – viņam visiem spēkiem būtu jācenšas pārvarēt inerci, atbilstoši jāietērpjas un jādodas tur, kur draugu smiekli un kopīgas atmiņas par pavadītā gada spilgtākajiem mirkļiem var pat būt vērtīgākas par pēdējām 12 šā gada sekundēm un prezidentu uzrunām. Un nekādu Grinča sindromu, lūdzu!

Dvīņi

Dvīņiem piestāvētu nosvinēt šo Jauno gadu kādā eksotiskākā vietā vai arī tādā kompānijā, ko vieno pasaules uzskats vai reliģiskā piederība. Vislabāk to var realizēt, dodoties īpašā svētceļojumā! Būtu labi, ja šā Jaungada sagaidīšana šo to pamainītu Dvīņu pasaules uzskatā. Un arī citiem tad būtu, ko pastāstīt...

Vēzis

Lai nākamā gada nogalē varētu lepoties ar biznesa panākumiem, Vēzim svarīgi veidot un uzturēt labas attiecības ar darījumu partneriem. Kurš gan vēl, ja ne Vēzis varētu sagatavot visizsmalcinātāko svētku galdu un nodrošināt omulīgu atmosfēru ikvienam, tajā skaitā lietišķajiem partneriem? Tā rodas sirsnīga draudzība!

Lauva

Lauvai nākamajā gadā īpaši svarīga būs personisko attiecību tēma, un pie tās risināšanas būtu labi piestrādāt jau Vecgada vakarā. Šis ir lielisks brīdis, lai Lauva iepazīstinātu savas ģimenes locekļus ar savu otro pusīti – ievestu viņu ģimenes lokā uz palikšanu. Precētās Lauvas svinēšanā lai paļaujas uz dzīvesbiedra izvēli.

Jaunava

Vislabāk Jaunava jutīsies, ja varēs no sirds palīksmot kopā ar saviem darba biedriem. Lai šoreiz darba dunu un prāta vētras nomaina bezrūpīga čalošana – vēlams, ar darba devēja nodrošinātu svinību vietu, vakariņu galdu un uguņošanu. Bez uzdevumiem Jaunavai grūti, tāpēc viņas pārziņā lai būtu priekšnesumu sarūpēšana.

Svari

Šis ir Svaru gads, un Svariem tas jābauda! Tur, kur daudz priecīgu cilvēku, daudz smieklu, mūzikas un prožektoru, kur jautrība beidzas tikai pret rītu un arī tad – negribīgi. Lai Svari 1. janvārī neplāno ne rosīšanos, ne viesošanos, jo viņiem, pēc visa spriežot, miegs šajā dienā nāks vairāk par citām zīmēm.

Skorpions

Nemēģini izvilkt Skorpionu uz skaļu, iereibušu līksmošanu ielās – ne tur ir Skorpiona ideālā Jaungada sagaidīšanas vieta un kompānija! Skorpionam jābūt mājās, ar savējiem, jārada viņiem drošības sajūta, jāuzklausa tie, kuriem pērnais bijis rūpju gads, un (ja paveiksies) jāatrod kāda glābjama dvēsele.

Strēlnieks

Un kāpēc gan nevarētu apzvanīt kursa (vai varbūt klases) biedrus, uzjundīt atmiņas par mācību laika Jaungada disenītēm un sarīkot vienu tādu retro pasākumu ar astoņdesmito vai deviņdesmito gadu mūziku, vintage tērpiem un ķilavmaizītēm? Kurš būs tik drosmīgs (vai neprātīgs), lai atteiktu Strēlnieka aicinājumam nopurināt gadus?

Mežāzis

Diezin vai daudzi Mežāži šajā gadumijā būs tukšām kabatām, ticamāk gan, ka viņi būs krietni pastrādājuši un šoreiz varēs atļauties pašikot un palutināt paši sevi un tuvos cilvēkus. Lai nu kā, Mežāzim nedaudz luksusa sajūtas derētu – kaut vai smalkākā šampanietī vai galda klājumā, tas palīdzēs pareizi iegriezt gadu.

Ūdensvīrs

Šajā gadumijā Ūdensvīrs drīkst domāt ne tik daudz par citu kaprīzēm un vēlmēm, kā par sevi pašu, tāpēc viņš droši var izvēlēties to svinēšanas vietu un veidu, kur jūtas visskaistākais, visgudrākais un vismīlētākais. Vai arī – kur viņam ir iespēja sevi parādīt no vislabākās puses. Galvenais – nekādu nosacījumu un ierobežojumu!

Zivis

Hmm... Iespējams, Zivis nemaz nealkst pēc tostiem, salūta un 12 ēdieniem uz galda, iespējams, Zivju skatījumā daudz lielāka nozīme ir aizejošā gada rezumējumam un atnākošā gada ieceru noslīpēšanai kādā vēlmju kolāžā vai vēstulē sev pašām. Tad tieši tā arī jādara, jo iespēju izpriecāties Zivis drīzumā vēl atradīs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!