Foto: Shutterstock
11. decembrī vārda dienu svin Voldemārs, Valdemārs un Valdis. No mums – balti sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Voldemārs (5)

Sievišķās enerģijas vārds. Voldemārs ir vispusīgs, vīrišķīgs, talantīgs, jūtīgs un harizmātisks, labs sarunu biedrs. Viņš stabili stāv uz kājām, ir izturīgs, loģisks, mērķtiecīgs, neatlaidīgs un spītīgs, apveltīts ar spēcīgu intuīciju un elastīgu domāšanu. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Valdemārs (1)

Sievišķās enerģijas vārds, kas ļauj tā nēsātājam kļūt par līderi. Valdemārs ir vīrišķīgs, prātīgs, aktīvs, talantīgs un jūtīgs, apveltīts ar spēcīgu loģiku. Viņš stabili stāv uz kājām, ir mērķtiecīgs, neatlaidīgs, spītīgs un izturīgs, ar "biezu ādu". Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Valdis (3)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju. Valdis ir kārtīgs, prātīgs, atbildīgs un jūtīgs intelektuālis ar spēcīgu loģiku un sievišķīgu iekšējo struktūru. Viņš stabili stāv stāv uz kājām, ir izturīgs un aktīvs. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!