8. decembrī vārda dienu svin Gunārs, Vladimirs un Gunis. No mums – balti sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Gunārs (5)

Sievišķās enerģijas vārds. Gunārs ir vispusīgs, šarmants, jūtīgs, spītīgs, radošs un no citiem atšķirīgs, labs sarunu biedrs. Viņam piemīt augsta atbildības sajūta, mērķtiecība, spēcīgs analītiskais prāts, elastīga domāšana un laba intuīcija. Vārdā ir sargeņģelis.

Vladimirs (9)

Sievišķās enerģijas vārds. Vladimirs ir vispusīgs, prātīgs un vīrišķīgs intelektuālis un dzīves skolotājs, kurš labi prot komunicēt un dzīvē savu panāks. Viņš stabili stāv uz zemes, ir mērķtiecīgs, spītīgs, izturīgs, ar "biezu ādu" un spēcīgu loģiku apveltīts. Vārdā ir sargeņģelis.

Gunis (9)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju. Gunis ir atbildīgs un prātīgs intelektuālis un dzīves skolotājs. Viņš ir vīrišķīgs, aktīvs, kustīgs, spītīgs un mērķtiecīgs cilvēks, kurš citos gan ieklausīsies, taču darīs pa savam un savu arī panāks. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!