7. decembrī vārda dienu svin Antonija, Anta un Dzirkstīte. No mums – balti sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieču raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Antonija (6)

Vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju. Antonija ir vispusīga, jūtīga, radoša, no citiem atšķirīga sava ceļa gājēja. Viņai piemīt laba intuīcija, spēcīga loģika un elastīga domāšana. Viņa stabili stāv uz zemes, ir izturīga, ar "biezu ādu". Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.


Anta (6)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju un ļauj tā nēsātājai kļūt par līderi. Anta ir radoša, iekšēji trausla un sievišķīga, taču apveltīta ar spēcīgu loģisko domāšanu. Viņa atbildīgi izturas pret darāmo, ir aktīva, kustīga un mierā nesēdēs. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Dzirkstīte (6)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju. Dzirkstīte ir vispusīga, talantīga, sievišķīga, laba sarunu biedrene. Viņai piemīt elastīga domāšana, spēcīga loģika un laba intuīcija. Dzirkstīte ir izturīga, mērķtiecīga un spītīga būtne, kura visu darīs pa savam. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!