Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
6. decembrī vārda dienu svin Nikolajs, Niklāvs, Niks, un Nikola. No mums – balti sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Nikolajs (7)

Sievišķās enerģijas vārds. Nikolajs ir talantīgs, jūtīgs un radošs, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs, apveltīts ar spēcīgu analītisko domāšanu un labu intuīciju. Viņš ir vispusīgs, loģisks, prātīgs intelektuālis, mērķtiecīgs un spītīgs cilvēks, kurš atbildīgi izturas pret uzdoto. Vārds kalpo kā sargeņģelis, un arī vārdā ir eņģeļi.

Niklāvs (1)

Sievišķās enerģijas vārds, kas ļauj tā nēsātājam justies kā līderim un nostiprina analītisko domāšanu. Niklāvs ir prātīgs, radošs, talantīgs un no citiem atšķirīgs intelektuālis ar spēcīgu intuīciju. Viņš stabili stāv uz zemes, ir izturīgs, mērķtiecīgs un atbildīgs cilvēks. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Niks (22-4)

Vīrišķās enerģijas vārds. Niks ir šarmants, vīrišķīgs, kustīgs, aktīvs un atbildīgs, apveltīts ar labu intuīciju. Viņš stabili stāv uz kājām, ir izturīgs, jūtīgs, mērķtiecīgs un spītīgs cilvēks, kurš savu panāks. Vārdā ir sargeņģelis.

Nikola (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju un ļauj tā nēsātājai kļūt par līderi. Nikola ir vispusīga, prātīga, šarmanta, jūtīga un gudra intelektuāle, apveltīta ar spēcīgu intuīciju un elastīgu domāšanu. Viņa ir izturīga un atbildīga pret to, ko dara. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!