Foto: Shutterstock
5. decembrī vārda dienu svin Sabīne, Sarma un Klaudijs. No mums – balti sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Sabīne (9)

Sievišķās enerģijas vārds prātīgai dzīves skolotājai. Sabīne ir talantīga un radoša, no citiem atšķirīga sava ceļa gājēja. Viņa ir vispusīga, atbildīga un jūtīga intelektuāle, apveltīta ar spēcīgu intuīciju un elastīgu domāšanu. Sabīne ir spītīga, citos ieklausīsies, tomēr visu darīs pa savam. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Sarma (1)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju un ļauj tā nēsātājai kļūt par līderi. Sarma ir mērķtiecīga un spītīga intelektuāle, kura visu darīs pa savam. Viņa ir sievišķīga, jūtīga, aktīva, kustīga, taču vienlaikus arī prātīga. Vārdā ir sargeņģelis.

Klaudijs (7)

Sievišķās enerģijas vārds. Klaudijs ir talantīgs, mērķtiecīgs, iekšēji vīrišķīgs un jūtīgs intelektuālis, apveltīts ar spēcīgu loģiku. Viņš stabili stāv uz zemes, ir izturīgs, prātīgs un atbildīgs pret darāmo. Vārds kalpo kā sargeņģelis, un arī vārdā ir eņģeļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!