Kad pašu Ziemassvētku tradīcijas izsmeltas, varam aizņemties kādu nākamā gada programmēšanas tehniku no kaimiņiem. Vietnē "Galaxysss.com" aprakstīts, kā senie slāvi gadu programmējuši pēc 12 maģiskām dienām – no 27. decembra līdz 7. janvārim. Piedāvājam ar šo materiālu iepazīties arī jums.

Katra diena atbilst vienam mēnesim. Pieraksti, kas ar tevi notiek katrā no šīm dienām, lai vēlāk (kad pienāks prognozētais laiks) varētu salīdzināt ar notikumiem un varbūt atvairīt kādu nevēlamu scenāriju.

27. decembris – pirmā diena, janvāris


Pēc senslāvu zintnieku tradīcijām šajā dienā jāparūpējas par veselību un imunitāti. Ieteicamas ūdens procedūras, dziedniecisku zāļu un atjauninošu ziedu vannas. Dzer zāļu tēju ar medu un citronu. Vizualizē sevi kā pilnīgi veselu cilvēku. Arī pirts procedūrām šī esot īstā diena.

Saglabā mieru un rāmu garu, lai šī enerģija būtu ar tevi visu janvāri. Šī diena palīdzēs atklāt būtiskas kļūdas, kuras iepriekš nepamanīji.

28. decembris – otrā diena, februāris


Februārim piederas karjeras, biznesa un bagātības tēmas sakārtošana. Šajā dienā var prasīt algas paaugstinājumu (ja tas ir iespējams), februārī nauda varētu nonākt līdz kontam. Ja jūties nopelnījis paaugstinājumu, riskē un piesaki savas tiesības!

Visu dienu centies justies veiksmīgs, bagāts un laimīgs, lai februārī šī enerģija tiktu iedzīvināta. Arī naudas maģijai šī diena derot.

Lolo mīlestību, ieliec to visos risināmajos jautājumos un šodien iztiec bez viltus.

29. decembris – trešā diena, marts

Lai marts tev dāvātu savu atdzimšanas enerģiju, sākumu tam ieliec šodien. Esi apburošs un mīlas pilns! Šodien neviens nedrīkstētu skumt – īpaši jau sievietes. Ar visu savu būtību tiecies paust mīlestību, laimi, harmoniju. Dāvā dievietes cienīgus smaidus!

Neprecētās sievietes šodien var koķetēt, aizņemtās – teikt mīļus vārdus partnerim. Precētiem pāriem māja jāpiepilda ar laimes un mīlestības enerģiju. Laiks mīlestības rituāliem. Pat tad, ja esi viena, centies sajusties mīlēta un vajadzīga kādam – gan jau tāds cilvēks ir, tikai varbūt tu viņu vēl neesi sastapusi.

Dari visu, ko sirds vēlas, galvenais – skaisti un ar mīlestību. Vientulība, skumjas un jebkuri konflikti šodien nav pieļaujami (taču šai dienai tie esot raksturīgi).

Rūpīgi pieskati arī savu īpašumu – kāds var "uzlikt aci".

30. decembris – ceturtā diena, aprīlis

Šodien jāpadomā par nākotni – kādu to vēlies redzēt. Kolīdz izpratīsi, kāds ir tavs mērķis, velti šo dienu tam. Ja uzmanīgi vērosi, šodien pamanīsi norādes par pagātnē pieļautajām kļūdām. Izdari secinājumus, kas darāms, – jālūdz piedošana vai jāpiedod, jāpalīdz vai jāpalūdz palīdzība. Lepnībai šodien nav vietas. Diena formē aprīļa mēnesi, bet mēnesis – likteni.

Pēc šodienas notikumiem varēsi spriest, vai pareizi iesi pa savu ceļu aprīlī un vai pamanīsi liktenīgos pagriezienus.

Šo dienu var izmantot arī atjaunojošām procedūrām.

31. decembris – piektā diena, maijs


Šīs dienas enerģētika saistīta ar ģimenes maģiju. Atminies – kad pēdējo reizi teici pateicības vārdus savai otrajai pusītei un kad apciemoji vecākus? Šodien jānodrošinās ar visas dzimtas mīlestību un atbalstu, jo maijā tas var būt ļoti nepieciešams.

Enerģētika saistīta arī ar uzplaukumu un paplašināšanos, jaunas informācijas apgūšanu.

Šodien noteikti nolīdzsvaro trīs augstākos spēkus – mīlestības, vieduma un bagātības spēku, un tad arī rezultāts būs labs: veiksmīgi realizēts projekts, svarīga līguma parakstīšana, peļņa.

1. janvāris – sestā diena, jūnijs

Skaidrs, ka Vecgada pēdējā dienā tev nebūs laika niekoties ar šīs dienas enerģētiku, tomēr – tā ir visai svarīga, jo atbild par nākotnes plāniem un karjeras sakariem.

Pārlūko savu vēlmju kolāžas un afirmācijas un... piezvani priekšniekam, kolēģiem, darījumu partneriem, lai apsveiktu ar Jauno gadu! Jūnijā šim zvanam var izrādīties izšķiroša loma.

Centies pamanīt, kādas zīmes un pareģojumus tev šodien sūta Visums.

2. janvāris – septītā diena, jūlijs

Vadošā šodien ir ģimenes enerģija, velti šo dienu mīļotajiem, vecākiem, bērniem, vecvecākiem. Arī visas sievišķās procedūras šodien ir īsti laikā: sāls vannas, sejas un ķermeņa maskas, rūpes par matiem. Var ņemt talkā arī skaistuma maģiju!

3. janvāris – astotā diena, augusts


Šīs dienas aizbildne slāvu tautām bija Lada – skaistuma un labklājības dieviete. Šai dienai ir svarīga aizsardzības maģija. Izpildi kādu attīrīšanas un aizsardzības rituālu sev, saviem tuviniekiem un savam mājoklim.

Veido amuletus un talismanus, skaiti lūgšanas vai mantras – visu, ko uzskati par noderīgu aizsardzībai.

Konflikti ģimenē nav retums šajā dienā, taču, protams, jāsaglabā miers (piebildīsim – nākamgad augustā, kā jau aptumsumu mēnesī, miera enerģijas pamatnots būs ļoti nepieciešama).
Veselības labad labāk pagavēt.

4. janvāris – devītā diena, septembris


Enerģētiski šī diena ir līdzīga 29. decembrim – jāpadomā par to, ko gribam dzīvē, kāda likteņa vērti esam –, tāpēc šodien derēs visas 29. decembra rekomendācijas. Aizdedz svecītes par visiem savējiem, palūdz piedošanu kaut domās. Lai šī diena nes tikai mieru, tad tāds būs arī septembris.
Kategoriski aizliegts blēdīties, krāpties, liekuļot, runāt puspatiesības.

5. janvāris – desmitā diena, oktobris

Šī diena enerģētiski līdzīga 2. janvārim – labi iedarbosies attīrīšanas un aizsardzības rituāli cilvēkiem un mājokļiem. Neienes šajā dienā mājās enerģētiskos gružus no ārpasaules (arī šai dienai ir kašķīgs raksturs).

Nelaid savā teritorijā un pie sava īpašuma svešas rokas un acis.

6. janvāris – vienpadsmitā diena, novembris

Šajā dienā aktivizējoties vampīri, viegli līpot ļaunas acis, tāpēc iespēju robežās izvairies no konfliktiem, lai novembrī nebūtu jācieš.

Šodien ir vērts izanalizēt visas iepriekšējās dienas, saprast, kas palaists garām bez pienācīgās vērības. Varbūt vēl kaut kas lietas labā darāms?

Attīrošai vannai vai – vēl jo labāk – pirtij īstais brīdis!

7. janvāris – divpadsmitā diena, decembris


Šī diena jānodzīvo tīri un bez kļūdām, lai decembrī pirms Jaunā gada nenāktos strēbt ievārīto.

Šodien ļoti viegli var noteikt, kas kurš patiesībā ir... Pavēro ļaudis un uzzināsi, ar ko nāksies saskarties decembrī, kurš ir draugs un no kura jāturas pa gabalu. Īpaši pievērs uzmanību tiem, kuri bārsta komplimentus un taisās par lieliem draugiem.

Tādas, lūk, divpadsmit maģiskās dienas... Pieraksti vērojumus dienasgrāmatā – kazi, noderēs?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!