Ceturtdien, 29. decembrī, sākas jauns Mēness cikls, tātad atkal ir diena, kad kaldināt plānus un sākt kaut ko jaunu. Šis laiks ir piemērots dvēseles mantras atklāšanai. Rituālu iesaka Aija Trofimova, ekstrasense ar ilgu gadu pieredzi rituālu veidošanā un vadīšanā.

Katram mums ir zināms dvēseles stāvoklis, kad šķiet, ka nekas nesanāk un pietrūkst enerģijas pat ikdienišķiem sīkumiem. Ja tev ir šāds emocionālais stāvoklis, nosaki savai dvēselei visnepieciešamāko skaņu salikumu jeb mantru, kas var palīdzēt atjaunot enerģētisko lauku un atgriezt spēkus.

Paņem parastu A4 formāta lapu un ar cirkuli uzvelc apli. Apļa iekšienē sarakstiet alfabēta burtus.

Tad paņem svārstiņu; ja tāda nav, paņem sev svarīgu rotaslietu – tas var būt gredzens, ķēdīte, kulons vai auskari. (Pirms tam iesaku rotu notīrīt: var vienkārši 15 minūtes paturēt zem tekoša ūdens). Turot rokā svārstiņu (rotu), domās koncentrējies uz savu augstāko Apziņu un lūdz sev šim brīdim visnepieciešamāko skaņu salikumu, kas palīdzēs atjaunot enerģiju un veiksmi un sakārtot attiecības ar tuvajiem cilvēkiem.

"Labi būtu, ja tu to neveidotu garāku par 10 burtiem," norāda Aija. "Man pašai vislabāk der salikums no sešiem burtiem."

Kad svārstiņš (rota) sāk virs kāda no burtiem griezties – pieraksti un tā saliec savu personīgo dvēseles mantru līdz galam.

Iegūtais skaņu salikums ir jāatkārto 49 dienas pēc kārtas, ne mazāk kā 21 reizi dienā. Ja prasās vairāk – droši dari to. Šo tehniku ieteicams veikt ne biežāk kā reizi gadā. Dvēseles mantra katru reizi jānosaka no jauna, jo mēs visi maināmies, turklāt nepārtraukti. Lai izdodas, un esi laimīgs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!