7. janvārī vārda dienu svin Rota, Digmārs, Zigmārs un Juliāns. No mums – ziemīgi sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Rota (5)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju un ļauj tā nēsātājai justies kā līderei. Rota stabili stāv uz zemes, ir aktīva, sievišķīga un vispusīga, laba sarunu biedrene. Vārdā ir sargeņģelis.

Digmārs (3)

Sievišķās enerģijas vārds. Digmārs ir vīrišķīgs, jūtīgs, radošs, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs, apveltīts ar labu intuīciju un spēcīgu loģiku. Viņš stabili stāv uz kājām, ir mērķtiecīgs un spītīgs. Vārdā ir sargeņģelis.

Zigmārs (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju un ļauj tā nēsātājam justies kā līderim. Zigmārs ir vispusīgs, harizmātisks, jūtīgs, labs sarunu biedrs ar spēcīgu intuīciju. Viņš stabili stāv uz kājām, ir mērķtiecīgs un spītīgs. Vārdā ir sargeņģelis.

Juliāns (7)

Sievišķās enerģijas vārds. Juliāns ir īpaši jūtīgs, prātīgs, radošs, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs, ar spēcīgu loģiku un augstu atbildības sajūtu apveltīts intelektuālis. Viņš stabili stāv uz kājām, ir mērķtiecīgs un izturīgs, ar "biezu ādu". Vārds kalpo kā sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!