Īpašas spējas saskatīt parasta cilvēka acij neredzamo enerģiju pasauli un sazināties ar augstāku vibrāciju (smalko plānu) būtnēm lietuvietei Margaritai parādījās 12 gadu vecumā, un jau tolaik viņa sāka palīdzēt tuviniekiem risināt viņu problēmas un dziedināt viņus. Nu viņa jau gadiem ilgi vada pašizziņas seminārus, palīdzot cilvēkiem apzināties misiju, ar ko viņi atnākuši uz šo Zemi.

Ik pa laikam Margarita vada seminārus arī Rīgā, un 28. janvārī viņa atkal viesosies pie mums ar semināru "Bailes nodzīvot nepilnvērtīgu dzīvi". Pirms tam piedāvājam Margaritas skatījumu uz arī mūsu valstī būtiskām problēmām.

Gribētos redzēt mazāk akli ticošo

Cik daudz slēptu zināšanu eksistē šajā pasaulē, cik daudz informācijas tiek dots "no augšas" un "no apakšas", no dažādām pasaulēm, un to visu cilvēks uztver kā kaut ko svarīgu un vērtīgu... Cik bieži mēs aizdomājamies, no kurienes šī informācija nāk, kas ir šis "augstākais" avots un vai tas maz ir tik augsts, kā sevi dēvē? Varbūt tas ir apmāns un lamatas?

Tāpēc es bieži veltu uzmanību, lai cilvēki iemācītos atšķirt avotus, iemācītos pareizi uzdot jautājumus un gūt pareizas atbildes no sevi – no tiem, kas viņi ir augstākajā šā vārda izpratnē.

Gribētos sastapt vairāk sevi cienošu un apzinošu cilvēku un mazāk akli ticošo, kas veido mākslīgus pjedestālus, statusus, lai būtu, kam lūgties un pie gadījuma – uz ko nomest atbildību par savām ķibelēm, bezdarbību vai tamlīdzīgi.

Lai uzzinātu, sajustu savas atnākšanas jēgu (vai uzdevumu), jākļūst brīvam no šāda veida ietekmes, gan ārējās, gan iekšējās. Jāsāk ir ar sevi, jo tieši tur meklējamas visas manipulācijas programmas, kas tiek izmantotas pret pašu cilvēku un cilvēci, kā arī iemesli, kāpēc tās pievelkam. Atbrīvojoties no tām, cilvēks sāks atvērties un izzināt pats sevi. Cilvēki ir pārāk pieraduši izpildīt kāda gribu, būt kāda pārvaldībā, bet paši par sevi, mīļoto, jau aizmirsuši. Kā ir būs pašam? Apzināti un izjusti radīt, lai pats un pasaule taptu skaistāki? Tieši šī apzinātā izvēle – būt Sev – un reālās darbības palīdzēs gūt harmoniju un cilvēcei iziet citā attīstības, jūtīguma, apzinātības, izpratnes, sevis un citu pieņemšanas, kā arī sava uzdevuma atzīšanas līmenī.

Kāpēc arvien biežāk sastopamas onkoloģiskās saslimšanas?

Viens no iemesliem ir rīcības nesaskaņotība ar dabu. Pārmērīgs skopums un savtīgums cilvēci "dzīvu apēd" no vienas puses, vainas sajūta – no otras. Daba cilvēkam atmaksā par sastrādāto... Kā jūs domājat – vai mums bez sekām paies dabai nodarītais? Kā uz cilvēku attieksies derīgo izrakteņu izsūkšana no zemes... Protams, ne jau tiešā veidā.

Pašlaik ir sarežģīts laiks, un koncentrētā veidā nāk karma par šo un iepriekšējām dzīvēm, lai celtu apzinātību, jūtīgumu un atbildību par savu rīcību. Un – kā cilvēkam vislabāk "pielec"? Caur slimību, sāpēm, ciešanām, citu valodu cilvēce pagaidām vāji saprot. Mēs "apēdam" Zemi, un Zeme mums atbild ar to paši – mūsu pašu labā. Tā ka – viss ir godīgi.

Vēža būtība ir vairot cilvēka apzinātību un jūtīgumu. Taču ārsti pamatā ar zāļu palīdzību tieši to cenšas nomākt. Un izārstējas visbiežāk tie, kuri apzināti izvēlējušies pārvērtēt pašu dzīves laikā sastrādāto. Turklāt – ar dabīgiem līdzekļiem.

Kāds no mūsu žēlsirdīgajiem tuviniekiem pārņem mūsu karmu un pats cenšas to atstrādāt... Vai tad viņš spēj to izdarīt? Nē, viņš tikai nodara ļaunu sev un tam, kura karmu pārņēmis. Šajā jomā cilvēces apzinātība ir ārkārtīgi zema. Katram jāatbild pašam par savu rīcību, nevis jāatbalsta nevainīgo sodīšana un vainīgo nesodāmība. Tas ir cilvēka liktenis... Ir, par ko aizdomāties!

Ja centīsimies vēzi fiziski iznīcināt, vēršoties pie zinātnes, parādīsies jaunas, grūti ārstējamas kaites, un pirmos tās ķers tieši tos, kuri gribēja cilvēci no Patiesības aizvest ar zālēm, atņemot tai visdārgāko – jūtīgumu un apzinātību.

Visnekaitīgākais līdzeklis vēža ārstēšanai ir apzinātības celšana, izjūtot sevi, visu savu izdarīto un izlabojot, kas labojams. Tad arī vēzis ar pateicību un labi padarīta darba sajūtu aizies no cilvēces, un cilvēce būs kā no jauna piedzimusi, neatkārtos vairs savas kļūdas, pratīs mīlēt un uzņemties atbildību par savu rīcību.

Autisms un Dauna sindroms

Foto: Shutterstock

Man jautā, ar ko saistīts tik lielais autisma un Dauna sindroma īpatsvars, turklāt – gan nelabvēlīgās, gan gluži labvēlīgās ģimenēs?

Redzamā līmenī tā varbūt izskatās pēc labvēlīgas ģimenes, bet realitātē tā ir ilūzija, iekšējās problēmas noslēptas zem šķietamas labvēlības... Pat ja ģimene tiešām ir mīloša un arī labklājība ir realitāte, tomēr ir tāds mehānisms, kā karma, iepriekšējās dzīves, par ko šajā dzīvē jāatbild pašiem autisma vai Dauna sindroma skartajiem. Aiz šķietami slimām un vāji attīstītām būtnēm ir gana augsti attīstītas būtnes, kas iepriekš "aizspēlējušās" ar ģenētiku, DNS un tamlīdzīgiem eksperimentiem. Un tagad viņiem uz pašu pieredzes jāpiedzīvo savi ekspermenti, kas ietekmējuši cilvēka ķermeni un smalkos plānus. Par šādu bērnu vecākiem visbiežāk kļūst tie, kas palīdzējuši eksperimenta veikšanā.
Tolaik (un bieži arī tagad) viņi bijuši nejūtīgi. Jo – ja būtu bijuši jūtīgi, tad taču būtu atteikušies no šīs neprātīgās idejas. Eksperimenti ar cilvēka ķermeni viņiem maksā dārgi.

Tie ir pamatiemesli, bet ir vēl daži smalkāki, kurus pagaidām nav atļauts atklāt.

Jāpasaka paldies visiem vecākiem, tuviniekiem, speciālo iestāžu audzinātājiem, kuri rūpējas par šīm būtnēm, palīdzot viņiem izdzīvot šo karmu un dzīvot tik apzināti un ar tādu mīlestību, kāda vien iespējama tādā ierobežotā ķermenī. Zinu ne vienus vien vecākus, kuri audzina šādus bērnus, un esmu patiesi pateicīga par šādu mīlestības priekšzīmi. Viņi atdzīvina šīs iepriekš bezjūtīgās sirdis.

Jebkurā gadījumā – lai šī tendence mazinātos, jāpaceļ katra locekļa apzinātība ģimenēs, kur aug šādi cilvēki. Tāpat arī valdībām, kas dod rīkojumus veikt šādus eksperimentus – ar DNS un ģenētisko materiālu. Šie nano-līmeņi ļoti ietekmē cilvēces apziņu un attīstību! Ar to jāsāk.

Attiecības ar dabu tuvākajā desmitgadē

Foto: Shutterstock

Pašlaik aina nezīmējas visai saulaina, jo šīs attiecības (atkal jau) atkarīgas no cilvēka apzinātības un jūtīguma. Zemestrīces, plūdus, ugunsgrēkus, kataklizmas neviens nav atcēlis, tās var tikai mazināt un atvieglot, apzināti sajūtot, kādu ļaunumu esam nodarījuši dabai. Diemžēl tikai tādā veidā daba var apturēt cilvēkus. Zeme kliedz – apstājies, cilvēk, kamēr nav par vēlu, sekas būs baisas, jo Zemes enerģijas izpumpēšana noved pie izjaukta līdzsvara un kataklizmām. Ja, piemēram, Krievija, neatstās Sibīriju mierā, no nelaimes neizbēgt, un tas ietekmēs visu Zemi.

Tuvākajā laikā īpaši kūrorta rajonos (bet ne tikai), kur ir liela negatīvās enerģijas koncentrēšanās, zema apzinātība, bezjūtīgums, izlaidība, paredzamas attīrīšanas procedūras – citādi es tās nevaru nodēvēt... Apzinātības celšana notiks cilvēkam saprotamā veidā – ciešanu valodā, jo mīlestības valodu saprast un tajā runāt viņi kaut kā negrib... Taču dažiem vēl ir laiks izlabot situāciju un izkļūt no "sarakstiem", kuros viņi jau ir iekļauti. Un tieši pēdējā mirklī sajūtot, ka ar jums un jūsu ģimenēm var notikt pāreja (nāve), jūs varat izvēlēties par labu dzīvei un izmaiņām, kas no jums tiek prasītas, lai paliktu šeit un dzīvotu.

Pavasaris paceļ virspusē daudz ko no tā, ko Zeme iepriekš glabājusi sevī. Cilvēkam nāksies Zemes priekšā atbildēt par nodarīto, un tie, kas patlaban slēpjas no atbildības, dodot rīkojumus plēst, raut un iztukšot Zemi savas peļņas dēļ, atbildēs ātri un tā, kā pat sapņos nav rādījies. Šis gads nes tādas atziņas un pārmaiņas un tādos veidos, kādi līdz šim uz Zemes nav pieredzēti. Un nekāda karmas pārmešana uz citiem un maģijas vai īpašu spēju izmantošana par sliktu Zemei un cilvēkiem te vairs nelīdzēs. Pati Zeme sāk bloķēt visus maģijas veidus, kas še izplatīti. Viss iesētais jau iemiesojas uz Zemes, bet līdz materializācijai un realizācijai atlicis vien pāris soļu.

Daba vairs neļaus cilvēkiem sevi pazemot un graut. Tikai sadarbība, uz mīlestību un savstarpēju sapratni balstītas attiecības var izmainīt situāciju, kurā pašlaik atrodas cilvēce. Patiesību cienošs un sevi mīlošs cilvēks nekad neļaus iznīcināt citus, vēl jo vairāk dabu un Zemi, uz kuras mēs mītam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!