7. februārī vārda dienu svin Nelda, Rihards, Ričards un Rišards. No mums – sirsnīgi sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Nelda (8)

Vīrišķās enerģijas vārds spēcīgai sievietei, kas mazliet palielina dzīves enerģiju. Nelda ir prātīga, jūtīga, aktīva, intelektuāla būtne, apveltīta ar "divkāršo" loģiku un augstu atbildības sajūtu. Viņa ir mērķtiecīga, spītīga un neatlaidīga. Vārdā ir sargeņģelis.

Rihards (9)

Sievišķās enerģijas vārds garīgi spēcīgam dzīves skolotājam. Rihards ir radošs, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs, talantīgs, ļoti jūtīgs un loģisks intelektuālis un labs psihologs, kurš māk sevi pasniegt un atbildīgi izturas pret uzdoto. Viņš ir mērķtiecīgs, nepacietīgs, spītīgs, citos ieklausīsies, taču visu darīs pa savam. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Ričards (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu enerģiju, kas ļauj tā nēsātājam justies kā līderim. Ričards ir vispusīgs, talantīgs, labs sarunu biedrs, apveltīts ar spēcīgu loģiku un augstu atbildības sajūtu. Viņš stabili stāv uz kājām, ir mērķtiecīgs un spītīgs. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Rišards (6)


Vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu vīrišķīgu iekšējo struktūru, kas nedaudz palielina dzīves enerģiju. Rišards ir talantīgs, jūtīgs, prātīgs un saimniecisks intelektuālis. Viņš stabili stāv uz zemes, ir izturīgs un spītīgs cilvēks ar biezu ādu, kurš visu darīs pa savam. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!