Šīs dienas jubilāru dzimšanas kārts ir kreiča desmitnieks. Ko tas vēsta par sava aizbilstamā raksturu, dzīves uzdevumiem un pārbaudījumiem?

Intelektuālo sasniegumu kārts kreiča desmitnieks ir ārkārtīgi neatkarīga personība. Parasti šai kārtij raksturīgs izcils intelekts un vīrišķīga prāta struktūra. Zinātkāre ir viņu dzenulis un panākumu garants, taču visatbilstošāko profesiju viņam atrast grūti, nākas daudz eksperimentēt – vājākie kreiča desmitnieki šīs izvēles grūtības izmanto kā attaisnojumu bezdarbībai, taču īsts, realizējies kreiča desmitnieks jūtas laimīgs vien tad, kad ir ieracies darbu kalnos (ar nosacījumu, ka tas nav rutīnas darbs).

Neatkarīgais, radošais un spēcīgais raksturs traucē nodibināt ilglaicīgas partnerattiecības, un dažkārt kreiča desmitniekam varbūt tiešām labāk ir samierināties ar vienatni un fokusēties uz karjeru, nevis mēģināt pielāgoties. Mīlestība prasa ziedošanos, un tieši tam kreiča desmitnieks nav īsti gatavs. Vēl lieta tāda, ka viņš gribētu gūt pēc iespējas vairāk pieredzes, tāpēc gadās, ka viņam ir vairāki partneri vienlaikus.

Uzdevumi: iemācīties kontrolēt savu prātu, kurš nereti "dzīvo pats savu dzīvi". Desmitniekam (īpaši – kreiča desmitniekam) vairāk nekā jebkurai citai kārtij ir svarīgi izvēlēties pareizo profesiju un nenogriezties no izvēlētā ceļa, lai cik grūti būtu paņemt kaut ko vienu no plašā iespēju klāsta.

Pārbaudījumi: kreiča desmitnieks var krāšņi izmantot savu talantu gan mākslā un garīgajā, gan arī kriminālajā sfērā. Šim kārdinājumam, protams, jāpretojas.

Kreiča desmitnieki ir arī Alisters Kroulijs, Edīte Šteina, Arvīds Grigulis, Lučāno Pavaroti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!