Šīs dienas jubilāru dzimšanas kārts ir kreiča karalis. Ko tas vēsta par sava aizbilstamā raksturu, dzīves uzdevumiem un pārbaudījumiem?

Kreiča karalim dots viss, lai viņš nonāktu autoritatīvā pozīcijā jebkurā jomā – viņš ir kultūras un sabiedrības attīstības dzinējspēks, kura idejās ir vērts ieklausīties. Visas daudzo iepriekšējo dzīvju laikā uzkrātās zināšanas kreiča karalim ir viegli pieejamas, tāpēc viņus var sastapt dažādās profesijās – no politikas un zinātnes līdz mākslai un mūzikai. Viņi ir vērīgi, viedi un šarmanti, tāpēc ātri gūst popularitāti. Savu potenciālu parasti apzinās pēc 30 gadu vecuma. Labprātāk strādā ar partneri nekā vienatnē.

Kopumā kreiča karalim ir laba laulības karma (vīriešiem labāka nekā sievietēm) – viņš nonāk līdz ilgotajām emocionāli tuvajām attiecībām, taču dažkārt sastopas ar bailēm laulībā pazaudēt personisko brīvību, kuru vērtē ļoti augstu.

Uzdevumi: kreiča karalis var pasaulei dot ļoti daudz, tāpēc nedrīkst ieslīgt pašapmierinātībā un ģimenes dzīves omulībā, aizmirstot par savu augstāko misiju. Meklējot augstāko patiesību, pētot cēloņsakarības un cenšoties salikt punktus uz "i", nepazaudēt aiz kokiem mežu.

Pārbaudījumi: mēģinājumi tikt skaidrībā ar iekšējiem konfliktiem liek kreiča karalim iekulties šķietami viņa necienīgos pārbaudījumos, un dažkārt viņš bēg no realitātes alkoholā, narkotikās vai noslēgtībā. Sirds dziļumos kreiča karalis ir ļoti progresīvs, tāpēc līdzcilvēki viņu nereti uzskata par ekscentrisku.

Kreiča karaļi ir arī Rembrants van Reins, Airisa Mērdoka, Žaks Deridā, Edgars Jaunups.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!