Šīs dienas jubilāru dzimšanas kārts ir kārava astotnieks. Ko tas vēsta par sava aizbilstamā raksturu, dzīves uzdevumiem un pārbaudījumiem?

Kā jau Saules kārtij, kārava astotniekam ir visas iespējas nonākt slavas virsotnē vai vismaz iekarot laikabiedru cieņu – arī tad, ja viņš pēc slavas netiecas. Nemīl, ka viņu kontrolē. Būdams apveltīts ar līdera talantu, kārava astotnieks allaž pamanās paspīdēt, taču pastāv risks, ka pārbaudījums ar varu viņu pārvērtīs tirānā. Toties viņš ir gudrs, zinātkārs, visam zina cenu un ir spējīgs tikt galā ar vissarežģītākajām situācijām – ja kaut ko no tiesas sagribēs, nekas viņu nespēs apturēt!

Kārava astotnieks vairās no noturīgām attiecībām, viņiem mūža laikā mēdz būt vairākas laulības. Patiesībā viņam ir bail palikt vienam. Bieži viņam karjeras intereses nākas stādīt augstāk par personiskajām, un tas nereti arī ir vispareizākais risinājums.

Uzdevumi: lai iegūtu harmoniju un iekšējo mieru, kārava astotniekam jāliek lietā savas izcilās darbspējas un intuīcija un vairāk uzmanības jāvelta transformācijai sevī, nevis ārējā pasaulē. Nebaidīties no sava spēka, virzīt to pareizi, lai vadītu cilvēkus, – lūk, otrs uzdevums, kas palīdzēs realizēt viņa potenciāla lauvas tiesu.

Pārbaudījumi: šī kārts mēdz iekļūt nesaudzīgās cīņās par varu. Vara nes līdzi lielu naudu, un kārava astotniekam ir talants to palaist pa vējam acumirklī. Ar šo nelāgo ieradumu jātiek galā!

Kārava astotnieki ir arī Edgars Alans Po, Pols Sezans, Dollija Pārtone, Havjērs Peress, Aigars Grauba.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!