Šīs dienas jubilāru dzimšanas kārts ir kārava četrinieks. Uzzini, ko kārts vēsta par sava aizbilstamā raksturu, dzīves uzdevumiem un pārbaudījumiem!

Šī kārts pārstāv stabilitāti finanšu jomā. Noturīgu vērtību cienītājs kārava četrinieks ir spiests strādāt smagāk nekā citas kārtis, lai tiktu pie atalgojuma. Toties viņam piemīt izcila biznesa oža. Labprātāk sekos iepriekš nospraustam mērķim un aprobētai shēmai, nekā kaut ko mainīs, un viņam vienalga, ka pārējie viņu dēvē par stūrgalvīgu. Taču draugu viņam ir daudz, un allaž atradīsies kāds, kurš ar šo strādīgo un uzticamo cilvēku gribēs veidot kopīgu biznesu.

Arī kārava četrinieka privātās attiecības nereti pārklājas ar biznesu. Viņi alkst pēc "laimīgi un līdz mūža galam", taču nebūt ne visiem tas izdodas. Kārava četriniekam piemīt valdzinājums, tomēr viņš nekādā gadījumā nedrīkstētu izmantot savu varu pār partneri – atmaksa būs strauja un sāpīga.

Parasti kārava četrinieki ir ilgdzīvotāji un mūža otrajā pusē atļauj sev vairāk brīvības.

Uzdevumi: neiestrēgt pie sasniegtā, ja jaunam mērķim nākas kaut ko pārkārtot savā dzīvē. Kolīdz kārava četrinieks ķeras pie darba, iekšējās bailes pagaist kā nebijušas! Otrs uzdevums – sasniegt patiesu dvēselisku tuvību ar dzīvesbiedru.

Pārbaudījumi: ja kārava četrinieks gribēs peldēt pa virsu un tikt pie naudas pa vieglāko taciņu, viņu gaida vilšanās. Pirms laimīgas partnerības nākas iziet cauri vismaz vienām sarežģītām attiecībām, kuras beidzas ar šķiršanos, ko izraisījusi paša iekšējā nedrošība.

Kārava četrinieki ir arī Dāvids Livingstons, Frederiks Žolio-Kirī, Glena Klouza, Valērijs Ļeontjevs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!