Šīs dienas jubilāru dzimšanas kārts ir kreiča sešnieks. Ko tas vēsta par sava aizbilstamā raksturu, dzīves uzdevumiem un pārbaudījumiem?

Šī ir misionāru kārts, vēl to dēvē par ekstrasensu kārti, taču nezin kādēļ šīs kārts cilvēki reti kad apzinās savus dotumus. Kreiča sešnieks nereti sasniedz materiālo (un arī garīgo) labklājību. Augstāko līmeni sasniegušie kreiča sešnieki vienmēr dzīvo saskaņā ar to, ko sludina, un atbild par saviem vārdiem. Viņa misija ir aizviest citus līdz augstākai patiesībai. Kamēr kreiča sešnieks nav atradis savu ceļu dzīvē, viņš ir ļoti tramīgs un neizlēmīgs.

Kreiča sešnieki ir ideālisti un romantiķi, viņi salīdzinoši ātri iemīlas, tāpēc mēdz kļūdīties partnera izvēlē, taču viņa mīlas dzīve vairumā gadījuma ir pilna ar dažādām baudām. Labā laulības karma rāda, ka vismaz vienām laulībām kreiča sešnieka dzīvē būtu jābūt laimīgām.

Uzdevumi: jāiemācās saglabāt iekšējais līdzsvars un harmoniskas attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem. Turēt doto vārdu, pildīt solījumus, savaldīt savu melīgumu, jo tas var nest viņam smagu zaudējumu. Iemācīties izmantot varu, nenodarot nevienam pāri.

Pārbaudījumi: šī kārts uzliek atbildību par patiesību, tās pārvaldībā dzimušam cilvēkam jāizveido sava vērtību sistēma, pēc kuras vadīties visu dzīvi, – tad viņš var atnest pasaulei ļoti daudz laba. Taču pastāv risks, ka kreiča sešnieks apstāsies pie tā, kas viņam jau ir, un negribēs virzīties uz priekšu.

Kreiča sešnieki ir arī Georgs Mancelis, Freds Hoils, Rojs O. Disnejs, Minka Kellija, Petra Ņemcova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!