Šīs dienas jubilāru dzimšanas kārts ir kreiča piecinieks. Ko tas vēsta par sava aizbilstamā raksturu, dzīves uzdevumiem un pārbaudījumiem?

Kreiča piecinieku raksturo mainīgums un nemierīgs prāts, viņš ir mūžīgais patiesības meklētājs. Viņa drosme dažkārt robežojas ar neprātu, un viņā mīt pētnieka gars, tāpēc no saistībām (tajā skaitā no laulības) viņš bēg kā velns no krusta. Gadās, ka kreiča piecinieks kļūst par klaidoni. Pielāgoties jaunām vietām, cilvēkiem un apstākļiem viņam nesagādā grūtības. Bieži viņam gadās finansiāla veiksme, taču viņš ne īpaši prot apieties ar naudu.

Šīs kārts pārstāvji ir lieliski starpnieki, prot nodibināt sakarus ar cilvēkiem un pārdot tiem savas idejas. Mūža otrajā pusē kreiča piecinieks norimst un gūst atbildes uz saviem jautājumiem, bieži – pateicoties kādam garīgajam skolotājam.

Arī mīlestības dzīve kreiča pieciniekam ir mainīga, un viņš ne īpaši der laulības dzīvei. Viņam raksturīgi slepeni sakari un grūtības izvēlēties īsto partneri.

Uzdevumi: pārvarēt savu tieksmi šķiesties ar naudu un savu laiku. Tā vietā viņam jāizmanto sava zinātkāre, lai iemācītos pēc iespējas vairāk (nedrīkst ieciklēties uz kaut ko vienu).

Pārbaudījumi: piesaistīšanās kādai vienai domai kreiča piecinieku padara par skeptiķi, un tad viņš pat negūst baudu no savas pārliecības. Kreiča piecinieks kā dzimšanas kārts attiecībās var būt gan svētība, gan lāsts – viņa bailes no pienākumiem var novest pie emocionāliem zaudējumiem.

Kreiča piecinieki ir arī Veins Tibo, Annefrīda Lingstāda, Maksims Ņikuļins, Čeds Krīgers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!