Jaunajā "Re:TV" raidījumā "Neredzami redzamais" uz jautājumiem par vīrišķo un sievišķo enerģiju, tās izpausmēm un līdzsvarošanu, kā arī par to, vai hennas zīmējumi uz ķermeņa spēj paveikt brīnumus, atbild vēdiskā astroloģe Inese Dāvidsone.

Viena no sarunas tēmām ir pa r to, kur pazūd mūsu enerģija. "Ne vienmēr mūs iztukšo attiecību spēles, smags fizisks darbs vai treniņi. Bieži tās ir šaubas, vilšanās, dusmas – apzinoties, kas ir šis kanāls, pa kuru aizplūst enerģija, mēs varam to piepildīt, lai pilnvērtīgi justos jebkurā situācijā un pie jebkuriem nosacījumiem," skaidro astroloģe.

Vai pievilcīgam cilvēkam tas ir vieglāk izpildāms uzdevums? Astroloģes Ineses skatījumā skaistumu nosaka ne tik daudz vizuālie priekšnosacījumi, kur mēs sevi varam uzkrāsot vai ieģērbt, cik vibrācijās, personīgais starojums, ko cilvēks ap sevi izplata un kas piesaista labas situācijas, cilvēkus un karmu, nevis konfliktus. Arī vīriešu gadījumā tā ir enerģija – tikai naudas enerģija, jo vīrietis realizējas caur darbu, caur profesionālo jomu.

Kā cilvēki piesaistās viens otram? "Karma ir tā, kas saista cilvēkus noteiktu uzdevumu veikšanai, un ne vienmēr šis uzdevums ir attiecību ilgtspēja. Bērni nav obligāts nosacījums, lai attiecības varētu saukt par attiecībām, un bērnu dēļ būt kopā – tā ir atruna iesprūdušām attiecībām, kad cilvēkiem nav gana spēka, lai uzņemtos pilnīgu atbildību par sevi. Šķiršanās nav tas sliktākais, kas var notikt attiecībās.

Sievietes lomu attiecībās man patīk skaidrot caur Kama Sūtru, jo tur līdzās senajai baudas gūšanas mākslai norādītas arī visas sievietes tiesības un pienākumi. Mēs uzskatām, ka mums pienākas mīlestība, puķes, apakšveļa, ceļojumi, bet – ko dodam pretī? Vai balstām un piepildām savus vīriešus uz panākumiem? Artha – karmiskā realizācija – vīriešiem liek iegūt varu, īpašumus, profesionālu pozīciju darbā... Mājās vīrietim vienkārši jājūtas vērtīgam par to, ko viņš dara ārpus mājas. Sievietei kā iekšlietu ministrei jāprot radīt omulība vidē, ko vīrietis kā ārlietu ministrs nodrošina."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!