Kādreiz bija tāds raidījums "Mans būs mans". Tagad kā reiz sākas šā lozunga periods – kas ir mans un kas būs man. Zodiakā to pārstāv Vērsis. No 16. maija līdz 6. jūnijam ziņnesis Merkurs atradīsies materiālajā un par Aunu jau krietni lēnākajā Vērša zīmē. Šogad tas paspēja tur jau paviesoties 1.–4.aprīlī un pagriezās retrogrādā kustībā laikposmā no 10. līdz 20. aprīlim.

Kas raksturīgs Vērsim

Pozitīvā izpausmē tas ir pacietīgs, praktisks, uzticams, konservatīvs, jūtīgs.
Negatīvā izpausmē: spītīgs, lēnīgs, ieciklējas, materiālists, slinks.
Par kādām sfērām atbild? Bankas, finanšu institūcijas, lauksaimniecība, dārzkopība, celtniecība, māksla, amatniecība, juvelierdarbnīcas, mēbeļu rūpnīcas, darbnīcas, iepakojumi, tara u.c.
Fiziski – pleci, kakls, ausis, skausts.
Uzņēmējdarbībā – finanšu plūsma, kustamais īpašums.

Kam noskaņoties šajā laikā?

Nupat prāts pēc Auna impulsa atkal kļūst lēnāks, nosvērtāks un kontrolējamāks. Komunikācijas un informācijas priekšplānā izvirzīsies domas par komfortu, drošību, stabilitāti, finansiālo un materiālo segumu. No vēlēšanu kandidātiem nu jau cerēsim un varbūt arī dzirdēsim solījumus par materiālajiem labumiem. Iespējams, beidzot aktivizēsies dārzkopības un lauksaimniecības jautājumi. Meklēsim informāciju par jaunajām vasaras kafejnīcām un terasītēm, kur laiski ķert retos saules starus un pavadīt brīvos brīžus.

Pie lielas slodzes ir iespēja uzkraut saviem pleciem pa daudz smaguma – domājam, ko domājam. Savukārt, ja kaut ko nepateiksim līdz galam, var sākt sāpēt kakls.

Vērša zīmes ietvaros Merkurs dos iespēju noķert iedvesmu, veidojot harmonisku mijiedarbību ar mūzas planētu Neptūnu, draudzēsies ar varas un politiķu pārvaldnieku Plutonu, pašās zīmes beigās nonāks konfliktā ar pagātnes un nākotnes punktiem – Mēness mezgliem.

No 25. līdz 31. maijam jāpievērš uzmanība zīmēm, "čujam un ņuham", kur tas mūs ved, – var noķert kādu labumu. To pašu efektu var gūt, meditējot, apmeklējot kādu SPA rituālu, pavadot vakaru pie vīna glāzes vai vienkārši atslābstot. Katram sava iemītā taciņa.

No 29. maija līdz 3. jūnijam domām ir spēks. Novirzot tās mums vēlamajā virzienā, varam panākt nosprausto mērķi. Šajā laikā var izcili koncentrēt uzmanību un pārliecināt par savu uzskatu pareizību arī citus. Politiķu aģitācija tiks uztverta labvēlīgi.

Mēness mezglu konflikts ar Merkuru 3.–6.jūnijā: prāts nespēs izlemt starp pagātnes jau iemīto taciņu un jauniem izaicinājumiem. Varbūt noritēs diskusijas, par "vecajiem un jaunajiem vēžiem" – kuri labāki, kuri drošāki.

No darījumu viedokļa, Merkuram veidojot saikni ar Neptūnu, var palielināties interese tieši par māksliniecisko, modes un sajūtu industriju, tāpat arī par veselības aprūpi un dažādiem preparātiem.
Mijiedarbībā ar Plutonu palielinās darījumu skaits apdrošinātājiem, brokeriem, degvielas, naftas tirgotājiem. Tēmas – nodokļi, lombardi, atkritumu apsaimniekošana, ķirurģija, psiholoģija utt.

Saliekot punktus uz "i"

  1. Jārēķinās ar to, ka jautājumu norise var būt smagnēja un lēna. Nevajag steidzināt notikumus. Dodam sev un citiem laiku apgūt, aptvert apkārt notiekošo informāciju. Vēlams informāciju apgūt mazās devās, bet regulāri.
  2. Ja netiks skarts katras puses ieguvums / labums, visticamāk, partneri būs kūtri darījumu jautājumu risināšanā. Jo Vērsis prasa sev – kas man par to būs.
  3. Tērējam naudu stabilām, tradicionālām vērtībām, kas noderēs ilgtermiņā, – mēbelēm, juvelierizstrādājumiem, kvalitatīvajai garderobes bāzei.
  4. Esam atvērti iedvesmai, sajūtām un koncentrējam prātu uz vēlamo.

Nu ko, piebremzējam, bet cenšamies neļauties slinkumam. Šajā laikā īsti vietā būs teiciens – kas lēnāk (un mērķtiecīgi) brauks, tas tālāk (un jaudīgāk) tiks. Lai izdodas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!